Skocz do zawartości

Polecane wentylatory - testy, opinie, dyskusja.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Pan Mateoo właśnie wszedłem ze skopiowanym linkiem aby to wrzucić i wszystko posułeś xD PR3 Pro już od dłuższego czasu jest polecany, sam składałem z nim pc niedawno i chłodzonko zdecydowanie warte zakupu :thumbup: alternatywa dla phantom spirit z lepszymi wentylatorami w pudełku, w dodatku dobrze wycenione jak na be quiet na to co oferuje nie to co np dark rock... ;) 

Edytowane przez Send1N
Opublikowano

Jakby ktoś był ciekawy to Light Wings White trafiły mi się jakieś wadiliwe, 3pack 120HS White i 3pack standard 140, jakieś dziwne buczenie od prędkości około 700-900rpm, HS 900-1200, już dzisiaj miałem dość, wywaliłem je, 3pack 140 oddałem na reklamację i zaznaczeniem wymiana na nowy.

Na AK620 zamontowałem oryginalne FK120, nowe w sumie nie używane jeszcze nigdy %-) do obudowy poleciały z mojego "magazynu części "Pure Wings 3 140mm 1200rpm na front i TOP, na tyle został czarny Light Wings 140. najmniej dopadnięty buczeniem, ale jednak lekko też. 

Teraz zastanawiałem się czy może czegoś nowego nie kupić. 

Znalazłem coś takiego, niby fajne ale też wg opinii niektórych nie są dość coche https://www.noctua.at/en/products/nf-p14s-redux-1200