Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tomcug · Opublikowano
Na bank tak było Zwykłe omyłkowe opublikowanie kodu, nic więcej. -
Przez ghostdog · Opublikowano
Slaughterhouse Rulez (2018) 4/10 Po duecie Pegg&Frost spodziewałem się czegoś więcej. Film to mało śmieszna komedia z elementami horroru. Mamy elitarną szkołę gdzie jest ustalona hierarchia, podział na lepszych i gorszych. Nasz główny bohater smali cholewki do dziewczyny ze "starszaków", a w połowie filmu pojawiają się potwory i jest walka o przetrwanie. Ogólnie nuda. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
liquid freezer ma wentyl na blokopompce który owiewa i sekcje zasilania i ram, ale u mnie jak od wierzchu tego wentyla i pamięci ram jest może 2-3 cm do gorącego backplate rtx 4090 to mam temperatury, jakie mam teraz jest trochę lepiej, bo wrzuciłem 5080 foundersa -
Przez Jaycob · Opublikowano
Albo ja czegoś nie widzę, albo ta eksploracja jest mega uproszczona. W takim Wuchang błądziłem znacznie częściej W końcu to otwarty świat więc mapa musi być - w Eldenie też dali. Tutaj działa dynamicznie: główne punkty czy questy widać od razu, a skrzynki, sekrety czy kapliczki wyskakują dopiero, gdy znajdziesz się w pewnej odległości. GPS-a nie ma, ale własne znaczniki można stawiać bez problemu. Strukturą świat przypomina to trochę metroidvanię - do niektórych miejsc wejdziesz dopiero wtedy, gdy coś konkretnego odblokujesz.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi