maxmaster027 1 130 Opublikowano Sobota o 21:10 Opublikowano Sobota o 21:10 Jakby ktos chciał customowe drivery https://drive.usercontent.google.com/download?id=1OIFUH3FAmbe7XWaWZjifb66_naRSSus4&export=download&authuser=0 591.74 https://drive.usercontent.google.com/download?id=1AxBHP1q7SCA5cTM13plhpAZMMCXDFtmq&export=download&authuser=0 591.86
bourne2008 1 518 Opublikowano Sobota o 21:24 Opublikowano Sobota o 21:24 (edytowane) Szkoda waszego czasu. W tych "customowych" sterownikach chodzi tylko o odchudzenie pakietu instalacyjnego. Usunięto NVAPP i kilka pomniejszych aplikacji NVIDII. Reszta 1:1 to samo. Edytowane Sobota o 21:24 przez bourne2008
Adikon 183 Opublikowano Niedziela o 14:18 Opublikowano Niedziela o 14:18 U mnie na triple te nowe sterowniki robią cyrki i nadal siedzę na 581.29. W ogóle zastanawiam się czy aktualizacje są dla mnie skoro nie gram w najnowsze tytuły i mam 4090. One raczej są pod serię 5000.
sideband 2 299 Opublikowano Niedziela o 14:28 Opublikowano Niedziela o 14:28 Nie musisz na siłę instalować nowych sterowników skoro nie grasz w nowe tytuły. Najmniej problemowe stery to te przed premierą Blackwella Osobiście korzystam z 591.86 skroiłem sobie i poradziłem sobie z BS 1
Adikon 183 Opublikowano Niedziela o 16:36 Opublikowano Niedziela o 16:36 Ja póki co problemów z BS nie zaobserwowałem, ale nowe stery robiły problemy z ustawieniem trzech monitorów (korekcja ramek).
sideband 2 299 Opublikowano Niedziela o 22:52 Opublikowano Niedziela o 22:52 (edytowane) BS to występują w przeglądarce przy wykorzystaniu akceleracji sprzętowej. W grach tego nie uświadczysz. @caleb59 Coś tam pisałeś tylko widzę znikło Jak chcesz wiedzieć co mogło to wyłączyłem MPO i TDR Delay na 10s. Coś pomogło wrzuciłem jedno i drugie na raz. Ale to i tak nie rozwiązało artefaktów/szachownicy czasem pojawiającej się niezależnie od przeglądarki Edytowane Niedziela o 22:57 przez sideband 1
toska78 64 Opublikowano Poniedziałek o 11:19 Opublikowano Poniedziałek o 11:19 (edytowane) Też jeszcze nie miałem BS na 591.86. MPO mogłem (ale nie pamiętam) wyłączyć w instalatorze. 12 godzin temu, sideband napisał(a): Jak chcesz wiedzieć co mogło to wyłączyłem MPO i TDR Delay na 10s. Edytowane Poniedziałek o 11:21 przez toska78
sideband 2 299 Opublikowano Poniedziałek o 12:29 Opublikowano Poniedziałek o 12:29 MPO wyłączałem od dawna miałem wpis w infie, ale jak robiłem nowego infa to po czasie zapomniałem o MPO. TDR też sobie wbije w infa żeby od razu dodawało wpis by nie zapomnieć
ODIN85 3 910 Opublikowano Poniedziałek o 14:12 Opublikowano Poniedziałek o 14:12 Będą stery pod Residenta?
Pablloo 103 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Nowe stery https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/game-ready-drivers/13/581575/geforce-grd-59186-feedback-thread-released-12726/3595361/
sideband 2 299 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Heh poprawili Quantum Break także albo ktoś zgłaszał też ten problem albo ktoś z NV tutaj podgląda co się piszę Ludki mają problem z wentylatorami na kartach także pewnie zaraz wleci szybki fix do tych sterów Ps. trzeba potestować wydajność czy nowy branch wnosi coś do wydajności Edit: Rzeczywiście tylko jeden wentylator się kręci Najlepsze stery jak do tej pory do CP2077 Całe ~2% do przodu Edytowane 2 godziny temu przez sideband 1
Kadajo 8 441 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jak oni to robią, że dają takie fakapy
sideband 2 299 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Od lat robią takie głupie błędy już się do tego przyzwyczaiłem po latach Max jutro wyjdzie fix, ale tak inaczej ośmieszają się w ten sposób Jeszcze przed serią 2xx mieli bambola, że całkowicie wentylatory przestawały się kręcić. W tamtym okresie miałem kartę nie na fabrycznym chłodzeniu i wentylatory podłączone pod płytę to nawet nie odczułem problemu Tak samo przez bambola, który wyłączał limit mocy w GTX 590 po włączeniu furmana sekcja zasilania uszkadzała się w szybkim tempie i tylko leciał ogień z karty Edytowane 1 godzinę temu przez sideband 1
Kadajo 8 441 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Zaraz ludzie będą pisać, że niesamowite sterowniki, bo ich karty graficzne są na nich cichsze
Kadajo 8 441 Opublikowano 11 minut temu Opublikowano 11 minut temu Nic dziwnego jak ich wszyscy jadą https://www.nvidia.com/en-us/geforce/forums/game-ready-drivers/13/582871/geforce-grd-59559-feedback-thread-released-22626/ Coś tam ludzie tez piszą ze są jakieś problemy z vCore i zegary boostuja przez to dziwnie. Kto to dopuścił w ogóle do dystrybucji... 1
DEFTONES101 29 Opublikowano 9 minut temu Opublikowano 9 minut temu Czyli to ta sławna jakość sterowników od AI? AI pewnie też testowało
caleb59 1 849 Opublikowano 6 minut temu Opublikowano 6 minut temu 7 minut temu, sideband napisał(a): Już usunęli ze strony W Nvidia App to samo - nie można zaktualizować. Aż się samo ciśnie na usta...
sideband 2 299 Opublikowano 4 minuty temu Opublikowano 4 minuty temu 4 minuty temu, Kadajo napisał(a): Coś tam ludzie tez piszą ze są jakieś problemy z vCore i zegary boostuja przez to dziwnie. Poza wentylatorami nie widziałem żadnych problemów ewidentnych problemów. Krzywa OC/UV działa, wszystkie wskazania prawidłowe, regulacje wentylatorów działa poprawnie. Chcieli wyłączyć wentylatory żebyś kupił nową kartę za mln monet 1
Kadajo 8 441 Opublikowano 3 minuty temu Opublikowano 3 minuty temu Chyba tak, to AI chce zmusić wszystkich do upgradu
Rekomendowane odpowiedzi