Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Necronom · Opublikowano
W rzeczy samej, SH:f to kiepski start na zapoznanie się z tą serią. SH2:R to prawilny Silent, taki jaki powinien być. -
Przez bleidd · Opublikowano
Nowe A5/Q5/A6/Q6 są słabe w kwestii wykończenia chociaż jak macałem je w salonie to nic tak jak na tym filmie nie skrzypiało. Plastiki faktycznie średnie ale takiego skrzypienia nie udało mi się uzyskać. Za to nowe Q3 jest świetne w środku i ogólnie w recenzjach też chwalone. Nowe X3 jest też dramatycznie słabe w środku w paru miejscach. Mercedes z tego co słyszałem też parę lat temu miał z tym ogromny problem, już jest niby lepiej. Dobrze to już było, zwłaszcza w motoryzacji -
Przez caleb59 · Opublikowano
I już na starcie zakrzywiasz sobie ideę grania w horrory wybierając tego gniota. Jeśli już to zaczynaj od Silent Hill 2 Remake. -
Przez Badalamann · Opublikowano
Najwyższa pora. Choć dla masy demonstrantów irańskich już i tak za późno. Przy czym już kilka razy wyglądało że już, zaraz się zacznie! Kolejna flota dopływała, myśliwce i transportowce leciały itd. Okazywało się że było to albo straszenie reżimu w ramach negocjacji. Choc mogło to też być gromadzenie uzbrojenia w regionie. Pozostaje liczyć że w ten weekend faktycznie zaczną się duże naloty i likwidacja reżimu fanatyków.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi