Skocz do zawartości

Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wlasnie wyladowaly nowe drivery: GeForce Game Ready Driver 566.14. Pewnie przy okazji tego, ze dzisiaj jest Patch Tuesday w IT xD

A takze dzisiaj premiera NVIDIA App w wersji stabilnej - aplikacji zastepujacej zarowno Panel nVidia i GeForce Experience.

https://www.nvidia.com/en-us/software/nvidia-app/

566.14 CHANGELOG:

Cytat

Game Ready for S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chornobyl and Microsoft Flight Simulator 2024

This new Game Ready Driver provides the best gaming experience for the latest new games supporting DLSS 3 technology including S.T.A.L.K.E.R 2: Heart of Chornobyl and Microsoft Flight Simulator 2024.

Fixed Gaming Bugs
DSR/DLDSR custom resolutions may not appear in certain games [4839770]

[Call of Duty MWIII] filename change preventing users from using GFE Freestyle Filters [4927183]

Fixed General Bugs
[Bluestacks/Corsair iCUE] May display higher than normal CPU usage [4895184][4893446]

When "Shader Cache size" is set to "disabled" cache files may still be created [4895217]

Edytowane przez daerragh
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Zainstalowalem wersje dla laptopow, bo mam 1660 Ti 6GB Max-Q i nie mam nowego panelu. Moze trzeba samemu doinstalowac?

Poza tym, podczas instalacji dalej byla mozliwosc zainstalowania GF Experience.

Edytowane przez daerragh
Opublikowano (edytowane)

Własnie zainstalowalem aktualizacje Nvidii APP) Podmieniło sie z Geforca Experience na Ustawienia NVIDIA lub jak kto woli Nvidia APP wszystko sprawnie ściągło.Optymalizacje gier i Automatyczne dostrajanie nie wlaczam niepotrzebne mi wydaje sie jakby szybciej lekko chodził na + nowa nakładka ALT+Z w moim przypadku lub ALT+U domyślnie. :)

Edytowane przez Devils1100
Opublikowano (edytowane)

Dobra. A jest ktos ze starszymi GTX typy 16XX, 10XX (takze w wersji laptop) czy po instalacji nowych sterow jest NVIDIA App?

Mam GTX 1660 Ti Laptop i po instalacji paczki sterownikow nie ma NVIDIA App. A w instalatorze dalej moglem wybrac GeForce Experience do instalacji.

Edytowane przez daerragh
Opublikowano

Jeszcze chciałbym dodać, myślałem, że to całkiem naprawili. Klawiatura/mysz nie zawsze pokazuje, np. w Call of Duty raz się pojawi, raz nie. Nie wiem też, czy to przez Game Pass, ale np. podczas uruchamiania gry raz pokaże licznik, raz nie, wtedy trzeba wyłączyć i za którymś razem znów pokazuje, a może nie.