Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wiadomo że pewnie będzie trudniej, bo będziesz częściej trafiał na dopakowanych gości, ale czy ja wiem czy będzie ciezko.. o ile będziesz  grał na początku solo to powinno być ok ;) 

Więcej prawdziwego pvp jest w teamach i nocnych rajdach 

Edytowane przez dawidoxx
  • Thanks 1
Opublikowano
21 minut temu, babayaga napisał(a):

Niestety jest oparty na gearze. Biorąc najlepszy sprzęt trafiasz na podobnie ubranych graczy.

Nie bardzo.. już kilkukrotnie trafiałem na dopakowanych gości z bettina i średnią/ciężka osłona gdzie samemu grałem z darmowym eq więc nie wiem od czego to zależy. 

Opublikowano (edytowane)

No to nie wiem. Na streamach testowali i wychodziło że gear mm działa. Brali fioletowe bronie, to przeciwko takim grali. Brali szare, zielone to trafiali na szare i zielone.

Może zwykle tak działa, ale jak za długo szuka raidu z takimi wytycznymi co do ekwipunku to wrzuca losowo.

Edytowane przez babayaga
  • Upvote 1
Opublikowano
1 godzinę temu, babayaga napisał(a):

Niestety jest oparty na gearze. Biorąc najlepszy sprzęt trafiasz na podobnie ubranych graczy.

Chyba lepiej gear niż takie badziewie jak w Tarkovie gdzie jesteś golasem i trafiasz na 2-3 ubranych po pachy tydzień po starcie sezonu ;) 

Opublikowano (edytowane)

No, ale za to jak byłeś po drugiej stronie to czułeś się jak robocop xd. Może w sumie dobry ten system oparty na gearze by był. Bo jak kogoś zabijesz to masz dobry loot, a nie śmieci i gwarantowane dobre pvp.

Edytowane przez babayaga
Opublikowano (edytowane)

Takie tam znaleziska za jednymi drzwiami z zielonego klucza. Strach pomyśleć co jest za tymi purpurowymi czy złotymi kluczami, a miałem szukać wentylatorów do projektu by przejść do 3 fazy. BF6 leży odłogiem od niedzieli :P

obraz.thumb.png.aaa4814f255aba7a99ae36d700ca4171.png

Sielanka się skończy w solo gdy ludzie porobią zadania i zaczną farmić Projekt. Już teraz więcej graczy strzela w plecy.

Edytowane przez KaszaWspraju
  • Thanks 1
Opublikowano

Ponoć na serwie USA bardziej przyjacielscy, jeden streamer wybrał dla testu taki serwer i w ciągu 5 godzin jakie mu właśnie zeszły tylko raz ktoś do niego strzelał, a tak to miłe rozmowy po angielsku, kulturka, pomoc itd. Mimo gorszego pingu to spokojnie można pograć bez kamperów czy ostrzeliwania na lewo i prawo, normalnie na EU to co drugi rajd to atakują. 

Opublikowano

U mnie 13 raidow z rzędu bez pvp, serwerów nie zmieniałem więc jest pewnie eu. Powoli to zaczyna denerwować xd. Człowiek nie zwyczajny. W weekend zaczynam już polować na innych, bo ile można :p. Rozumiem, kulturalnie przy extrakcie wyjść razem bez walki, ale gdzieś indziej na mapie nie widzę powodów by nie potestować broni na żywym, ciepłym organizmie, a nie tylko w te arci. Na "dont shoot", będzie odpowiedź - "negative" i salwa, tzn strzał ostrzegawczy w głowę :p.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Karma szybko do was dosięgnie :D . Zazwyczaj widzę, że strzelający/goniący ma lepszy gear i skiny niż ofiara. Zazwyczaj tez jest tak, że goniący dostaje z boku/w plecy, od pozostałych graczy obserwujących zajście. Fajnie że w Arc broni się słabszych. Fajne jest też to, że praktycznie każdy strzela do maszyn w sytuacji kiedy inny gracz jest przez nie osaczony. Na ten czas praktycznie nie zdarzyło mi się by ktoś strzela do mnie przy ewakuacji z mapy.

Edytowane przez KaszaWspraju
Opublikowano (edytowane)

Jakbym kupił grę i tak bym robił tak, że nikogo bym nie atakował, a jak ktoś by strzelał do mnie, to bym nie odpowiedział ogniem. Tego bym się trzymał. Dla mnie zagrożeniem byłyby tytułowe ARCi a nie gracze. :Up_to_s:

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano
13 minut temu, babayaga napisał(a):

Za bfa dałem 300 i od premiery Arc nie włączałem go. Za to fajnie do kawki poczytać o nim temat jak wszyscy na niego narzekają, ale dalej grają :E.

BF to BF, klasyka gatunka i zawsze będą grać :D 

Ja bym tego ARC spróbował, ale czuję że kilka godzin i rzucę w kąt 

Opublikowano

Może i bym spróbował.

Kiedyś w The Division grałem i było nawet spoko, ale tutaj mnie martwi, że jak może być tak, że będę ubijany solo raz za razem przy tej Windzie.

Rozumiem, że jak zostanę ubity to nie ma żadnego progresu?

Opublikowano
20 minut temu, Szambo napisał(a):

Rozumiem, że jak zostanę ubity to nie ma żadnego progresu?

Oczywiście, że jest. Dalej zdobywasz expa i zaliczają się questy. Plus wynosisz co miałeś w bezpiecznej kieszeni.

Nie wiem ile roznych itemow się zbierało w division oprócz broni i ekwipunku i do czego one służyły. Grałem tylko w jedynkę dawno temu. W Arcu jest tego mnóstwo i większość do czegoś potrzebna.

Opublikowano (edytowane)

W The Division 1/2 nie ma żadnych materiałów w dropie/loot, dropisz tylko bronie i z nich ewentualnie rozwalasz na części, nie kojarzę by coś innego można było dostać, bo dawno grałem.

Edytowane przez Reddzik