Kable do zasilacza SFX be quiet!
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez some1 · Opublikowano
Time Spy (bez Extreme) jest za mało wymagający dla współczesnych GPU. W efekcie bottleneck jest na CPU i wynik jest mocno zależny od użytego procesora. Jesteś w normie, a nawet powyżej średniej patrząc na screena co wkleiłeś. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Komputronik, Morele, X-kom wszyscy oni sprzedają tez poprzez Allegro. A na Allegro, paradoksalnie możesz mieć czasem niższą cenę albo możliwość kupić na raty w lepszych warunkach, masz tez Allegro Pay. -
Przez trepek · Opublikowano
Bigster jest serio spoko, brakuje tylko roletek na tylnich szybach to bylby mega rodzinnym samochodem. Btw. Chinska jakosc: -
Przez Marcusfff · Opublikowano
Zqryzykowałem- kupiłem, przyszło i mogę polecić. Może komuś się przyda. Poniżej przeklejam opinię, jaką wystawiłem na Google. Kupiłem biurko na zamówienie 200x80 na stelażu Elegant Pro z przepustami w niestandardowych miejscach wg własnego projektu. Pomimo obiektywnych problemów technicznych, takich jak kolizja ze stelażem udało się po wymianie kilku maili zrobić coś, co dokładnie odpowiada moim potrzebom. Panowie znaleźli nieszablonowe rozwianie, także megauznanie za indywidualne podejście do klienta. Również inne, drobne wytyczne zostały w całości zrealizowane. Do tego bardzo miły i konkretny kontakt oraz dobrze zabezpieczona przesyłka. Samo biurko jest super! Bardzo dobry, stabilny stelaż, a mówiąc szczerze, obawiałem się trochę "chińszczyzny". Nic z tych rzeczy! Bardzo gruba blacha, duże przekroje profili, dobra automatyka i wszystko mocowane na śruby. Cztery silniki szybko podnoszą i upuszczają blat, który jest stabilny nawet w mocno podniesionej pozycji. Na wysokościach "do siedzenia", jest jak skała. Całość z płytą 36mm waży chyba z 80 kg. Do blatu dodawane są proste uchwyty kablowe w predefiniowanych miejscach oraz hamaczek na kable. Wolałbym jednak sam móc wybrać miejsce uchwytów, które mogłyby być po prostu dostarczone w woreczku, choćby nawet jako płatna opcja. Montaż jest łatwy z dobrze zaprojektowaną instrukcją, chociaż nieco żmudny. Do tak ciężkiego blatu i stelaża polecam pomoc drugiej osoby, choć udało mi się zrobić to samemu.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi