Komputronik - Reklamacja, gwarancja, czas rozpatrzenia
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DżonyBi · Opublikowano
To teraz pytanie ile wydasz na PC w przeciagu jednej generacji konsoli. PC to droższy interes z której strony by nie patrzeć. Owszem na PC dostaniej trochę więcej jakości, ale jak ktoś gra kilka metrów od TV, a jeszcze dajmy na to 55" to mu nie robi takiej różnicy. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Nie, u nich znikaja biosy bardzo czesto do wszystkich plyt, z reguly jak wydaja nowy bios. np byla wersja 30a 30b 30d, jak wypuszczaja np 30e to 30b i d potrafi zniknac. Czesto jak wypuszcza 30 i juz np 31a i 30c to 30a 30b 30d 30e znikaja.Takze zawsze sobie warto sciagnac. Bo czasami jakas wersja biosu moze wyjatkowo dobrze pracowac akurat z naszym egzemplarzem plyty glownej i wedlug mnie to źle że oni je usuwaja. No ale taka polityka fimry. Pamietam byl taki bios jeden chyba 31c co pozowal na uzycie curvy extreme ultra, całkowiecie plaskiej, dawal mozliwosc wyzszych napiec na VDD IO VDD itp i tylko 1 taki byl odblokowany, oczywiscie z wypustem num 32 juz zniknał. takze oni sobie tak experymentuja tez warto zachowac sobie taki bios bo potem go nie bedzie -
Przez galakty · Opublikowano
Ja chyba poczekam na premierę, wezmę Game Pass, ogram i zdecyduję. Interesuje mnie wydajność i wsparcie VR, bez tego nie kupię. -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Hej hej hej hej!!! Co to "kurczak mać" jest?? Przecież rzekomo sądy nie wiedzą o nakładanych wcześniej zakazach. Dodatkowo jak to się robi, że dostając wyrok na 3 lata wychodzi się po 8 miesiącach i jak to się robi, że pomimo popełniania tego samego czynu później kara nie jest surowsza? -
Przez Kadajo · Opublikowano
Ale właśnie o to chodzi. Ja nie mowie o sytuacjach ze ktoś przeskakuje z konsoli na PC lub vice versa tylko podejściu praktycznym dla obydwu użytkowników tych platform. Tak samo przecież PCMR jak zmienia bebechy to stare sprzedaje.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi