SSD M2 1 TB POD WINDOWS + GRY
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez skunRace · Opublikowano
Gratuluje porady, zakup nowej karty, zamiast zająć się taką popierdółką jak wymiana pasty. Czy ja dobrze widzę ? To prawdziwy Send ? Bo już nie jedne nicki tutaj były podrabiane. -
Przez sideband · Opublikowano
W piekarniku jedynie możesz popsujesz kartę A jak ktoś ma na celu tylko usunięcie GPU za wszelką cenę to i piekarnik jest zbędny To, że czasem można użyć skrótu GPU nie oznacza, że można go używać zamiennie przez co powstaje bzdurna wypowiedź. -
Przez Colicab · Opublikowano
Nic tam nie działa, między 2003 a 2010 nie stworzyłem żadnej zawartości. A chciałem zapisać sobie historyczny już wątek jak założyłem Nie dzieciom neo. Nosz kurr.. -
Przez ryba · Opublikowano
Juz nawet nie bede nazywal tej logiki po ktorej stronie stoi - nozem tez sie mozesz zabic i inne osoby. Domestos nie jest do picia, a w produktach zywieniowych to fajnie jakby nie bylo rzeczy, ktore szkodza. Dlatego niemal wszystkie kolorowe slodycze z USA u nas nie maja prawa bytu, a nawet glupia Fanta musi miec prawdziwy sok z pomaranczy w EU, bo jest zakaz ichniejszego barwnika. Ale spoko, bierzmy przyklad z USA i ich otylego i schorowanego spoleczenstwa Tez pamietam smak bekonowych chipsikow za dzieciaka, ale skoro zle, to zle. Zawsze mozesz kupic zwykle, zrobic sobie bekon i je zalac tluszczem nawet prawdziwe miesko dodasz - Twoj przyszly zawal serca to lubi. -
Przez Zdzisiu · Opublikowano
Żeby tylko importowanych. Nie da się kupić nawet moich ulubionych chipsów bekonowych i o smaku kurczaka bo mogą mi zaszkodzić. Ale za to mogę pójść do sklepu i kupić sobie domestos żeby się tego napić. Logika wszelkich zakazów i nakazów.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi