voltq 140 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Gra zyskuje nowe życie dzieki https://www.devilutionx.com/ wyglada prawie jak diablo 2 i dodaje dużo ciekawych rzeczy które usprawniają grę obsługę 4k , polskie napisy , 60 fps+ , polecam kto jeszcze nie grał Na przecenach na GOG może dorwać za 5-10zł Edytowane 3 godziny temu przez voltq 5
larry.bigl 15 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Diablo 1 w moim sercu jest szczególne. Nigdy nie byłem w nim mistrzem ale od niego zaczęła się moja przygoda z grą. Pamiętam doskonale jak mój kuzyn w 1996 dal mi zagrać w Diablo (miałem 6-7 lat gdy pierwszy raz miałem styczność z grą) i jedyne co mi powiedział to "zabijaj potworki". Tak też zacząłem robić
caleb59 97 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu A to nie wystarczy zakup gry przez goga? Myślałem, że to najbardziej dopracowana i poprawiona wersja.
voltq 140 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu @caleb59 nie , ten mod dopracowuje diablo 1
Stjepan 171 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Diablo 1 przez tą grę prawie nie zdałem podstawówki. 2
Gothic 6 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Jest jakaś modyfikacja która zmienia prawie lub tylko i wyłącznie rozdzielczość na wyższą?
wrobel_krk 141 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Ja zacząłem od d2, grałem miliony godzin a jak próbowałem później d1 to nie podeszło Edytowane 2 godziny temu przez wrobel_krk
Rekomendowane odpowiedzi