Jaki laptop nowy czy używany ?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Element Wojny · Opublikowano
Oby za chwilę się nie okazało, że trzeba wprowadzać jakieś zmiany w BIOSie -
Przez caleb59 · Opublikowano
Matko Boska, zaraz na łeb upadnę. Upewnijcie się, że usługa systemowa GameInput Service jest przełączona w tryb uruchomienia "Ręczny" w usługach systemu Windows. Po tym zabiegu pad od Xboxa jest poprawnie wykrywany. -
Przez miro · Opublikowano
ja zimówki mam dębica frigo 2, mieszkam poza miastem, teren pagórkowaty, podkrakowski, za te pieniądze co kosztuje uważam ze świetnie dają sobie radę. letnie na wiosnę wskoczyły dunlopy sport max RT2, dla mnie priorytetem jest cisza, dobrze sprawują się tak na suchym jak i mokrym, i co już kilka osób pierwsze powiedziały, jak na dzisiejsze czasy mają bardzo dużo bieżnika, mieszanka jeszcze w starym stylu. No i dobry stosunek jakości do ceny. poprzednie miałem rewelacyjne vredestein sessanta, jeszcze bym przejeździł , ale miały już 9 lat. wystawiłem na olx, za pół godziny okoliczny handlarz podjechał, żeby je założyć na aucie do sprzedaży, bo bieżnika jeszcze sporo, a pewnie miał młodsze, lepsze, sprzeda osobno. -
Przez lukadd · Opublikowano
Jedno co wiem, że na steam ludzie mają problemy z padami. Na wersji GP pad działa od strzała. Ale i tak z tego co tam zerkałem to na padzie chyba jednak bym w to nie grał, zamuła chociażby w ekwipunku. Gierka lepiej jest zrobiona pod m+k. Z tego co tam trochę potestowałem tego Stalkera, jak na razie ani razu mi nie wywaliło. Ale to pewnie kwestia czasu trzeba by robić jakieś dłuższe sesje po kilka h, a mi się nie chce i szkoda mi na to czasu obecnie
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi