Komputer sam się resetuje
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Ja ich nie odradzam, po prostu wole cos od innych producentow choby ze wzgledow estetycznych dla mnie a kluczowe bedzie mialo znaczenie jak je w markecie zaloze na glowe -
Przez halfi · Opublikowano
Mam ostatnio problem z procesem "system" który zjada mi około 5-8% CPU non stop na laptopie. Windows 11 24h2 - wszystko działało ok, nie wiem dokładnie kiedy problem się pojawił, ale na pewno długo po aktualizacji 24h2. W menadżerze wygląda to tak: [img]https://i.imgur.com/0JnKZcq.jpeg[/img] Próbowałem: - wyłączyć wszystkie programy - sprawdzić wszystkie aktualizacje i sterowniki - cofnąłem system przed ostatnimi updatami windows - próbowałem wyłączać usługi z poradników w Internecie z podobnymi objawami nic to nie pomogło. Pomaga za to uruchomienie komputera w trybie awaryjnym wtedy nie ma tego problemu. Więc rozumiem, że to raczej nie problem "systemu" a raczej jakiegoś programu i jego usług? -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Tym razem mam się czym pochwalić! Dobra praca (kolejny awans to już partner kancelarii :P), wybudowałem duży dom w 2022 roku, właśnie ogarnąłem nowe auto i mam dziecko w drodze. Tak w skrócie A u Ciebie? -
Przez voltq · Opublikowano
@DżonyBi to znaczy ? ile razy np w ciagu 8 godzin sie rozlaczaja?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi