R7 7700 + RTX 4070S - zestaw opinie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez krukkpl · Opublikowano
Może to kontrowersyjnie zabrzmi, ale moim zdaniem przy tym procku UV to sztuka dla sztuki... To nie Intel że trzeba poprawiać fabrykę. -
Przez aureumchaos · Opublikowano
Ja jedyne co zorbilem u siebie zeby obnizyc temp to wrzucilem negative w tym PBO i wartosc co najpierw na -20 (potem 10 min cp23 i inne bencze) potem -25 (to samo z benczami) i pozniej -30 i znow bencze... i dalej juz nie szedlem. CPU boostuje do 5215, w cb23 wyszlo jakies 23k pkt. 3 gry przelecialem i na razie tak zostawilem. Z poczatkowej temp w cb23 90C spadlo do 81C... -
Przez slafec · Opublikowano
Pod PC to jedynie jak jesteś fanem OLEDów i sporo grasz w horrory. Co do ostrości obrazu - wiadomo, że nie jest tak dobrze jak na Queście 3, aczkolwiek dużo zależy od chęci i możliwości dewelopera. Tutaj PS5 Pro ze swoją dodatkową mocą może jeszcze sporo poprawić jak np. w No Man's Sky. -
Przez Marches · Opublikowano
Delikatnie mówiąc to aż za nad to jest pod to co aktualnie robię, żaden debian go nie obciąża - ale będę się bawił bazą danych sql pod erp np: Wapro a tu może się pojawić mały problem bo to jednak potrzebuje trochę mocy, także nie chciał bym mieć wszystkiego na styk - bo jak sami wiecie w "serwerownię" można się bawić i bawić, a jeszcze jakiegos ngixa zainstalować, postawić stronę etc no jest tego cała masa, także wolę mieć zapas mocy. ale dobre pytanie, chodzi o jakiegokolwiek ryśka, bo nie wiem jak jest w tym wszystkich końcówkach etc - ile rdzeni chodzi na maxa przy obciązeniu, czy wszystkie czy połowa, jak to wygląda? np: tryb turbo 4.4ghz - ile rdzeni chodzi na maxa? tu akurat pod bazę trzeba trochę mocy, mimo że tam mało się bezie dziać, ale wiem jak php działa i jak się dusi.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi