Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To kiedy Astro na pc;)

2 minuty temu, lamparcicho napisał(a):

A jak Wam się podoba wygląd Ciri? 

Coś mi się zdaje, że będą dymy o to od rana w necie :E 

Jak dla mnie jest w miarę ok, nie jestem może zachwycony ale też mi nie przeszkadza w sensie nie razi mnie.

Ujdzie po prostu.

Nie da się tego ocenić po tym co zobaczyliśmy;)

Opublikowano

Coś w tym jest. Go go girls kurła :E 

3 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Nie da się tego ocenić po tym co zobaczyliśmy;)

Jakoś daliśmy radę ze Spychciem ale wiem co masz na myśli ;) Tak czy inaczej będą dyskusje o tym już teraz na bank. 

Opublikowano
12 minut temu, lamparcicho napisał(a):

Gra o Tron, fajnie :D 

TLOU Part 2 na PC 4.3.2025 :) 

3 kwietnia.

2 minuty temu, lamparcicho napisał(a):

Też chętnie ogram 2 raz ;) 

To już nie to samo będzie;)

56 minut temu, Spychcio napisał(a):

Masakra tylko, że on nie zna angielskiego i wiecznie z tłumaczem:E w tych czasach to jak nie mieć prawka.

A ze mnie się śmiejecie:E

Opublikowano (edytowane)

TLOU2 ograłem na PS4 pro. Bdb gra, wymęczyłem ją, ale raczej nie wrócę do niej nawet za 10 lat. Szkoda że Soni tak długo zwleka z wydawaniem swoich exów na PC. Sprzedałbym swoją piątkę. xD

Edytowane przez J4Z66
  • Haha 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Lepszy taki robot niż Unknown 9 Awakening.  
    • pffff najlepsze ramy do oc jakie posiadam to Lexary 6400, wstawały na 8000 z takimi napięciami, że inne ramy przy nich nawet nie chciały rozmawiać z BIOSem.   @sniper76 zobacz czy nie mają na Twojej płycie ograniczenia napięcia VDD na 1.43v, czy da się więcej. 
    • Jaki rok, taka gra roku, nie umniejszając robocikowi. To podobno całkiem sympatyczna produkcja, ale kurde. 
    • Na początek - cześć, jestem tu nowy, ale na pclabie i innych forach siedzę już od wielu lat.   Przechodząc do tematu - jeśli chodzi ostatnie zdanie z cytatu to pozostaje mi się jedynie (niestety) zgodzić. Obecna klasa polityczna Polski to dno i kilometr mułu, ja naprawdę nie widzę szans na dalsze utrzymanie obecnego poziomu rozwoju gospodarczego w istniejącym, chorym systemie dwupartyjnym z przystawkami, który powstał dzięki d'Hondtowi i ogromnej polaryzacji społeczeństwa na dwa wrogie sobie klany, a co zaistniało głównie dzięki pisowi po podsycanej od lat mowie nienawiści i sekcie zbudowanej na kłamstwie smoleńskim. Dodatkowo PIS otworzył puszkę pandory rzucając socjalem na lewo i prawo, przywracając poprzedni, niski i nie równy system emerytalny oraz zastosował tzw. kreatywną księgowość wyprowadzając rzeczywisty deficyt po za kontrolę Sejmu.  Do tego doszła bardzo trudna sytuacja geopolityczna wymuszająca ogromne wydatki na zbrojenia co po obiecanym przez obecną władzę przywróceniu rzeczywistych wydatków państwa do oficjalnego budżetu poskutkowało ujawnieniem PRAWDZIWEGO ogromnego, monstrualnego wręcz deficytu w wysokości 7,3% PKB lub jak kto woli prawie 300mld zł przy nieco ponad 600mld dochodów. Ten poziom wydatków jest niemożliwy do utrzymania w kolejnych latach, odsetki od długu zwyczajnie nas zjedzą. Ale ucięcie choćby części socjalu oznaczałoby śmierć polityczną dla obecnego rządu, więc nie ma na to najmniejszej szansy.    Natomiast kłamstwem jest teza, że konfederaci nie byli jeszcze u władzy. Jeden z jej głównych liderów, Krzysztof Bosak, współtworzył pierwszy pisowski rząd 2005-2007. Wiki: W Sejmie V kadencji zasiadał w Komisji Edukacji, Nauki i Młodzieży oraz w Komisji Kultury i Środków Przekazu[1]. Był również członkiem delegacji polskiego parlamentu do Zgromadzenia Parlamentarnego Rady Europy[12] oraz wiceprzewodniczącym zespołu parlamentarnego Polska-Stany Zjednoczone[13] i grupy bilateralnej Polska-Izrael[14]. Sprawował też funkcję sekretarza Sejmu RP V kadencji.  Po za tym tiktokowe zwalczanie i dystansowanie się Konfederacji od innych mainstreamowych partii w poprzednich kampaniach wyborczych było zwyczajnie obliczone na pozyskanie mniej świadomych czy też tzw. antysystemowych wyborców, nie rozumiejących zbytnio polskiego systemu politycznego. Natomiast po wyborach parlamentarnych, zresztą wygranych w zasadzie fartem przez obecną koalicję ze względu na ogromną mobilizację wyborców lewicowych/liberalnych, dziwnym trafem praktycznie cała Konfederacja broni w każdym możliwym głosowaniu pisiaków przed odpowiedzialnością karną/zdjęciem immunitetu za wszystkie ich przewały z 8 lat rządów.  Już nawet pomijając oczywistą dla każdego, choćby pobieżnie interesującego się polityką kwestię typu obecny podział sceny politycznej na partie demokratyczne (KO, L, TD:PSL/PL2050) i populistyczno-autorytarną prawicę (PIS i KONF) to chciałbym się zwyczajnie dowiedzieć skąd bierze się ta wiara w niezależną, będącą po za tym wszystkim Konfę?  Skąd, po za tiktokiem bierze się ta wiara, że ci akurat są inni i oni naprawią wreszcie TenKraj? Szczególnie mając poparcie nigdy nie przekraczajace kilkunastu % w sondażach, a w wyborach zazwyczaj jeszcze mniej? W jaki sposób jest możliwe uzyskanie 231 mandatów i utworzenie rządu bez koalicjanta, czyli w tym przypadku PISu? Bo linia polityczna nie idzie u nas względem stosunku do gospodarki tylko światopoglądu i kwestii podejścia do państwa i i jego instytucji, gdzie PIS i KONF są na siebie skazani tak jak skazani na siebie są KO, L, PSL, PL2050. Do tego dochodzi chora ordynacja D'Hondta absurdalnie promująca wręcz największe partie, ale głównie PIS ze względu na ogromne poparcie na ścianie wschodniej dzięki czemu zgarnia tam większość mandatów.    Po za tym, odnośnie wcześniejszych wpisów i tabelek o tym, że Konfa najrzadziej głosuje za ustawami PIS czy PO chciałbym zwyczajnie zapytać czy wy, konfiarze w ogóle rozumiecie jak działa państwo? 95%+ ustaw to są zwykłe, niekontrowersyjne tematy rozwiązujące doraźne problemy związane z funkcjonowaniem państwa i takie ogólne sprzciwy Konfy zdają się raczej źle o niej świadczyć, jako o partii na pokaz rzucającej piach w tryby państwa w celu późniejszego brandzlowania się "niezgodnością w głosowaniach z PIS czy PO".  Serio, te tzw. "kontrowersyjne ustawy" czyli o ustroju państwa, sądach, prawach LGBT, aborcji itd. to nie będzie nawet 5%. A nawet bliżej 1% w obliczu wszechogarniającej bieżączki rządowej, no ale przecież skąd mogłaby to wiedzieć śmieszkowa partyjka wrzucająca takież śmieszkowe memy na X czy "orająca rząd" na tiktoku lub YT. Fajnie jest nie ponosić za nic odpowiedzialności i pisać różne pierdy i oszczerstwa bez ładu i składu. A to właśnie TYLKO te 1-2% odmiennych dla obu obozów ustaw wystarczy żeby choćby zmienić ten biedny, nie mający szans na obronę kraj w drugą Białoruś, podporządkowując autorytarnie wszystkie instytucje aktualnemu rządowi. 
    • Trailer nie umywa się do tych promujących W3, nie ma się co czarować. Ciri w głównej? Chyba nikt nie jest zaskoczony. Zobaczymy, na razie bez większych emocji.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...