Spychcio 347 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Masakra tylko, że on nie zna angielskiego i wiecznie z tłumaczem w tych czasach to jak nie mieć prawka.
lamparcicho 410 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu A jak Wam się podoba wygląd Ciri? Coś mi się zdaje, że będą dymy o to od rana w necie Jak dla mnie jest w miarę ok, nie jestem może zachwycony ale też mi nie przeszkadza w sensie nie razi mnie. Ujdzie po prostu.
ODIN85 566 Opublikowano 6 godzin temu Autor Opublikowano 6 godzin temu To kiedy Astro na pc 2 minuty temu, lamparcicho napisał(a): A jak Wam się podoba wygląd Ciri? Coś mi się zdaje, że będą dymy o to od rana w necie Jak dla mnie jest w miarę ok, nie jestem może zachwycony ale też mi nie przeszkadza w sensie nie razi mnie. Ujdzie po prostu. Nie da się tego ocenić po tym co zobaczyliśmy
Spychcio 347 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Ciri wygląda OK, ale widzę, że wszędzie facetów wymieniają na kobiety... Ghost of Yotei, teraz Wiedźmin 4... Chociaż w nowych Girsach zagram Marcusem Fenixem.
lamparcicho 410 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Coś w tym jest. Go go girls kurła 3 minuty temu, ODIN85 napisał(a): Nie da się tego ocenić po tym co zobaczyliśmy Jakoś daliśmy radę ze Spychciem ale wiem co masz na myśli Tak czy inaczej będą dyskusje o tym już teraz na bank.
Spychcio 347 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Dying Light: Beast, wygląda bardzo fajne i są bronie:) Będzie ogrywane. 1
lamparcicho 410 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Też mi się podoba, w 2 zabrakło takiego surowego klimatu jak dla mnie.
lamparcicho 410 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Gra o Tron, fajnie TLOU Part 2 na PC 4.3.2025 1
Spychcio 347 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu TLOU2 bankowo ogram na PC bo grałem tylko raz... premierowo na PS4 PRO, a gra jest moim #1 z ery PS4.
ODIN85 566 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu 12 minut temu, lamparcicho napisał(a): Gra o Tron, fajnie TLOU Part 2 na PC 4.3.2025 3 kwietnia. 2 minuty temu, lamparcicho napisał(a): Też chętnie ogram 2 raz To już nie to samo będzie 56 minut temu, Spychcio napisał(a): Masakra tylko, że on nie zna angielskiego i wiecznie z tłumaczem w tych czasach to jak nie mieć prawka. A ze mnie się śmiejecie
J4Z66 3 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) TLOU2 ograłem na PS4 pro. Bdb gra, wymęczyłem ją, ale raczej nie wrócę do niej nawet za 10 lat. Szkoda że Soni tak długo zwleka z wydawaniem swoich exów na PC. Sprzedałbym swoją piątkę. Edytowane 5 godzin temu przez J4Z66 1
Spychcio 347 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Ooo jest i Mafia, ale trailer już widzieliśmy
Spychcio 347 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Nigdy już nie będzie tej magii jak na pokazach E3 od Sony, to był coś. 1
Vulc 480 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Cirilla Fiona Elen Riannon i ten zjarany pies, coś jeszcze mnie ominęło?
Spychcio 347 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Masakra 90% gier na tym pokazie jest w stylu rysowanki jak fortnajty i japońskie mangi. Dramat jakie czasy. 2
ODIN85 566 Opublikowano 5 godzin temu Autor Opublikowano 5 godzin temu 4 minuty temu, Vulc napisał(a): Cirilla Fiona Elen Riannon i ten zjarany pies, coś jeszcze mnie ominęło? Był dowcip o Cyberpunku
Spychcio 347 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Ale lipa od Naughty Dog 100x bardziej wolałbym Uncharted5 lub TLOU3. Totalnie się zawiodłem, to nie jest mój setting. Edytowane 4 godziny temu przez Spychcio 2
Vulc 480 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu No proszę, nowy szit od ND. Wygląda mega przeciętnie. 🤷
Spychcio 347 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Do tego main character to kobieta, azjatka i to łysa... pewnie z zaimkiem ON
Rekomendowane odpowiedzi