rozbudowa czy wymiana / gry (na ile CPU ma znaczenie)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Art385 · Opublikowano
ale mnie dupa boli jak czytam, że tyle gigsów w godzine. Zazdrość mnie tak zżera, że bym ci bekasa na posesje podrzucił. ale mnie dupa boli jak czytam, że tyle gigsów w godzine. Zazdrość mnie tak zżera, że bym ci bekasa na posesje podrzucił. -
Przez Smilenium · Opublikowano
Jeszcze te różne wtyczki itp co pisałeś, że masz po instalowane do Edge i Firefox mogą coś robić. Są to dwie różne przeglądarki. Mi rzadko Paolo się kiedyś Firefox, natomiast te przeglądarki od Microsoftu to zawsze jakieś jazdy. Chrome sam w sobie też żadko się psuje. Ja mam Chromeboxa z chromeOS i w zasadzie tylko Chrome używam bo Firefox jest w wersji mobilnej że sklepu Google i używanie tego jako wersji desktopowej moim zdaniem to jedna wielka pomyłka. -
Przez Spl97 · Opublikowano
Czarnek albo Nawrocki. Z PiS-u na wybory prezydenckie. https://wydarzenia.interia.pl/wybory/prezydenckie/news-kto-bedzie-kandydatem-pis-terlecki-w-grze-juz-tylko-dwa-nazw,nId,7859719 -
Przez Umpero · Opublikowano
W serii MAG nie masz możliwości aktualizacji softu do wyższych wersji. Z tym co kupisz z tym zostajesz. Taka dziwna polityka MSI.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi