Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Jednak jako moderacja daliście dupy po całości, bo za teksty o naziolach to ja bym po prostu kasował kolesi jednego po drugim. Byłoby to lepszym wyjściem niż całkowite zamknięcie tematu, tak sobie nigdy z tym nie poradzicie. 

Osobiście myślę, że takie zamykanie tematów, to wynik cackania się z osobami, które mają prawicowe poglądy, a także słyną z wypisywania wręcz głupot i bzdur z gatunku nie do pomyślenia. Cackają tak samo, jak obecna władza cacka się z rozliczeniami poprzedniej ekipy, taki przykład, po którym lepiej bym nie ujął. To samo przecież się działo na PCLabie jeszcze, a to było wielce tolerowane, a moim skromnym zdaniem był to błąd, bo takie unikanie przez nich wyciągania konsekwencji tylko ich rozochociło, a jak się przenieśli wraz z nami na to forum, to nic się nie zmieniło (a nawet jest jeszcze gorzej), dalej piszą takie brednie i to są dosłownie te same osoby co na PCLabie, po których osoby mają choć w pewnym stopniu głowę na odpowiednim miejscu prostują te brednie.

Napiszę, że ogólnie to ci piszący codziennie te brednie, po których trzeba prostować, to powinni się cieszyć, że np. ja nie poszedłem na moderkę, choć każdy mógł przy naborze, który był tutaj chwilę po ogłoszeniu końca PCLaba wysłać odpowiednią aplikację na tą funkcję. Gdybym był na moderce, to cackania z takimi osobami nie byłoby z mojej strony, po doświadczeniach z PCLaba wiem, że tacy osobnicy wypisujący co rusz te brednie kopiowane z wiadomych źródeł nie mające nic wspólnego z rzeczywistością mieliby u mnie regularne spędzanie urlopów w Bieszczadach, a jeśli to nadal nie pomagałoby, to włącznie ze stanowczym ultimatum, że "zaczniesz w końcu pisać jak człowiek albo się żegnamy". Pewnie by się spruli o wolność słowa itd. Tylko wolność słowa polega na tym, że można pisać co się chce jak nie w jednym konkretnym miejscu, to w kolejnych miejscach, które mogą być bardziej przyjazne dla takiego delikwenta, a nawet w dowolnym miejscu w całym internecie, nie trzeba się ograniczać do forum ITHardware. Internet to jest taka kopalnia przeróżnych miejsc, że każdy znajdzie co komu będzie jak najbardziej opowiadało. Dając komuś zasłużonego bana nie sprawia się, że to ma skutkować banem na całą sieć internetową.

Nie mówię, że ci mający poglądy bardziej lewicowe to są święci, świętymi to nigdy nie byli i nie będą, ale nie ukrywam, że tych osób, które też u nich odbija i nawypisują głupot jest nieporównywalnie mniej.

• Upvote 3
Opublikowano

A ja ludzi nie dzielę podług ich poglądów politycznych, czy to są po lewej, prawej czy po środku - to czy koleś woli Nawrockiego czy Trzaskowskiego - wisi mi totalnie, tak samo jak to czy woli wódkę czy whisky - bo każdy ma jakieś preferencje i tyle.

Chodzi bardziej o to, kto jest normalny, a kto jest bezmyślnym dzbanem. To z kim normalnie podyskutujesz, a z kim będziesz musiał na okrągło walczyć i kontrować jego pierdololo. A tak właśnie wygląda tutaj temat polityki - mało kto potrafi normalnie odpowiedzieć, zazwyczaj jeden fajfus z drugim zaraz Ci z czymś wyjeżdżają, jadą od szurów, moja racja jest większa od Twojej a na końcu jeszcze podpisują jakimiś xD albo :rotfl:

Przedszkole. 

Opublikowano
12 godzin temu, huudyy napisał(a):

nie będzie, bo czasem wystarczy jeden mod z konkretną fiksacją polityczną by i tak było po staremu  ¯\_(ツ)_/¯

Racja. Na PCL mieliście całą śmietankę lewoskrętnych modów

3 godziny temu, Element Wojny napisał(a):

A ja ludzi nie dzielę podług ich poglądów politycznych, czy to są po lewej, prawej czy po środku - to czy koleś woli Nawrockiego czy Trzaskowskiego - wisi mi totalnie, tak samo jak to czy woli wódkę czy whisky - bo każdy ma jakieś preferencje i tyle.

Chodzi bardziej o to, kto jest normalny, a kto jest bezmyślnym dzbanem. To z kim normalnie podyskutujesz, a z kim będziesz musiał na okrągło walczyć i kontrować jego pierdololo. A tak właśnie wygląda tutaj temat polityki - mało kto potrafi normalnie odpowiedzieć, zazwyczaj jeden fajfus z drugim zaraz Ci z czymś wyjeżdżają, jadą od szurów, moja racja jest większa od Twojej a na końcu jeszcze podpisują jakimiś xD albo :rotfl:

Przedszkole.

Tematy polityczne na tego rodzaju forum są totalnie zbędne.
Jest sobie np taki Camis, człowiek jednego wątku. Jesteś po przeciwnej strony barykady to zaczyna wyzywać od szurów, ruskich onuc i innych diabelstw. Dyskusji z nim nie nawiążesz bo dostajesz z góry ignora.
Na PCL jeszcze się upajał tym jak adwersarze dostawali bany.

Wchodzę do polityki tylko aby się odgryźć lewostronnym za to co odwalali (do pary z modami) innym na PCL.
Dla mnie możecie pozamykać wszystkie tematy polityczne. Część ludzi opuści forum gdyż stracą sens życia, ale przynajmniej atmosfera się oczyści :czapeczka:

12 godzin temu, Winter napisał(a):

Ja zasadniczo zdecydowałem, że jeśli wygra Nawrocki to kończę z polityką. Nie mieści mi sie w głowie, że ktoś taki może być pierwszą osobą w państwie. Wiele mogę tolerować, ale nie to.

A co takiego robisz z polityką w tej Holandii, że z nią kończysz?
Poza tym co ma wspólnego prezydent Polski z sytuacją w Holandii?
:hihot: