Co mogr zrobić?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Brolly · Opublikowano
Ja aktualnie wyglądam jak ten gościu z krzesłem patrząc na te cyrkowe "przecieki" a bardziej ścieki -
Przez Pawelec7 · Opublikowano
A oto mój szatan. Mały ale wariat. T Roc 2.0 tsi 190KM 320Nm DSG z napędem na 4 koła (4motion). Rocznik 2023 przejechane niecałe 14000km. Autko bardzo dynamiczne, zwinne, szybkie. Idealne do miasta, łatwo je zaparkować , ma niewielki skręt. Jak skończy się gwarancja może zrobię chip-tuning na 240-250KM i 400Nm. -
Przez voltq · Opublikowano
W tej chwili cyberpunkowi w wersji na PC dałbym 8/10 a w wersji na konsolę ps5 7/10 -
Przez miro · Opublikowano
dokładnie, miałem banda 6 z a52s, potem z a54, wszystko banglało bez żadnego problemu syn ma 8 z iphone 15 i wszystko śmiga gadzety od huawei co zrozumiałe rządza się swoimi prawami, pobierania, aktualizacje przez ich sklep, tak samo jest np z falownikiem do fotowol ja mam galaxy watch 5 pro i telefon samsunga dla pełnego ekosystemu, żeby bez problemu zapis snu, ciśnienia, ekg itd działał bez bypassów.. najmłodszy ma xiaomi 5 z galaxy a50, też wszystko śmiga ale 3.2 to nie tylko USA, chyba że masz tą uboższą wersję z hamulcem 312 a nie 345, odezwij się do mnie na pw, dam ci kontakt -
Przez dawidoxx · Opublikowano
Gdzie to niby grałes skoro premiera jest w grudniu?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi