Pandemie, epidemie, patogeny na świecie - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kamilos69 · Opublikowano
Nie ma idealnej wtyczki do YT bo samo YT jest pod tym względem upośledzone i nic z tym nie zrobisz. Z czasem się po prostu przyzwyczaisz do czarnych pasków. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@Mar_s Nie prawda. Ja po prostu bym wszystkich innych usunął 😁 -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Nie ma to zadnego znczenia czy dogoni bo nawet gdyby jutro dogonilo to co mialoby sie zmienic?? Twoje zadowolenie z korpo?? Wy chyba zapominacie, ze do tego sprzetu sa potrzebne gry. Sprzet do grania mamy juz tu i teraz, a dobrych gier jak na lekarstwo. Ja to wolalbym duzo gier typu exy sony gdzie dzialaja i wygladaja lepiej na skrzynce za 2k niz wiekszosc gier odpalanych na RTX 4090. Nawet jak pokaza za niedlugo tego 5090 to i tak meh jakby nie byl wydajny bo ile mozna grac w to samo Kolejny raz odpalac cyberpunka z nowym DLSS -
Przez Astec · Opublikowano
Zestaw z 10600K będzie pracował z monitorem full HD 144 Hz, a ten z nową i5 1440P 165 Hz. Budżet nie jest ustalony. Po prostu bez szaleństw, ale żeby było przyzwoicie. Zastosowanie oby komputerów to m.in. gry komputerowe. -
Przez keiw · Opublikowano
@Send1N dziękuję bardzo. To chyba jest to. Odznaczyłem "Zwiększanie precyzji wskaźnika" w Mysz, a w Płytka dotykowa dałem Szybkość kursora na maksa. Jest już lepiej.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi