Wymieniona pasta INNO3D RTX4060 Twin 2x OC na ptm 7950.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MJRegul · Opublikowano
Jaka wg Was jest teraz realna rynkowa wartość Foundersa, podkreślam FOUNDERSA 4080 albo 4080S ?? Bo się zastanawiam czy nie kupić (bo mam kaprys) i nie sprzedać swojej 4070TiS -
Przez Kabor · Opublikowano
A babcia na to przecież mamy już nowe treści do wiedźmina 3 youtube.com/watch?time_continue=1&v=9it7oMf0l00&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.purepc.pl%2F&source_ve_path=Mjg2NjY -
Przez galakty · Opublikowano
Demokracja nie działa Tylko monarchia! Oczywiście że taniej, a wciąż tak samo szkodliwie choć może i lepiej bo wydobycie nie byłoby u nas... Musimy mieć węgiel póki co, ale nie musimy tyle za niego płacić. -
Przez trepek · Opublikowano
I by taniej to wyszło. Skoro kopalnia wydobywa węgiel po 1000zł/tona a sprzedaje do elektrowni za 400zł/tona to 600zł/tona idzie i tak z kieszeni podatnika. Ale przynajmniej elektrownie mogą pokazać jak tani prąd jest z węgla Pal licho, że surowiec do tych elektrowni i tak jest dotowany przez podatnika. -
Przez tomcug · Opublikowano
Ja już podałem bardzo konkretne powody, dla których takie testy są bez sensu: To, że te czynniki naprawdę mają istotny wpływ na to, jakie relacje między CPU wyjdą w wysokiej rozdzielczości, zostało w praktyce pokazane tutaj: https://ithardware.pl/artykuly/czy_warto_testowac_cpu_w_4k_felieton-33663.html I do tej pory nikt nie był w stanie sensownie skontrować tego argumentu, jedynie cały czas czytam, że mają być testy w wysokiej rozdzielczości "bo tak".
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi