Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Warto kupić jest teraz 50% ceny na steam. Z modami to najlepsza gra piłkarska. Zdecydowanie lepsza od FC 24 czy PESa z modami ktorego mam 500gb.

W końcu przyjemnie się buduje akcje, podania są o niebo lepsze niż w FC 24. Obrona działa jak należy, nie ma wysokich wyników. Nie wspominając o innych rzeczach w porówaniu do starego juz PESa

Najlepsze mody to Esim - graficzne

Anth's V3 na gameplay

lub darmowy Danielz gameplay też bardzo dobry

https://www.patreon.com/posts/danielz-fc-25-2-113631117

stroje licencje serie A, twarze Vip3r

https://www.youtube.com/@ViP3eRR

kilka moich goli

Edytowane przez raul_ole
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Vs ai dobrze się gra również bez modów. Są niskie wyniki dużo walki w środku pola. Trzeba pomyśleć i powalczyć żeby strzelić gola. Wiele bezbramkowych remisów na world class. W ustawieniach na stymulacji w menu- nowa opcja. Tu jest duża różnica w porównaniu do fc 24. Mody na gameplay znacznie poprawiają rozgrywkę w każdym aspekcie 

Edytowane przez raul_ole
Opublikowano (edytowane)

Jestem dumny z tej bramki, na modzie world class full manual uwiezcie mi trudno tak zrobic

zobaczcie jak naturalnie to wszystko wyglada na modzie Danielz

Edytowane przez raul_ole
Opublikowano

Z crossplay nie jest az tak źle. Fakt grałem troche po premierze, to czekałem może minutę za każdym razem, obecnie mimo że mam jeszcze kilka H z triala nie gram bo wywaliłem, ale w 24 też nie było problemu po dłuższym czasie od premiery.

Opublikowano

Crossplay wyłączyłem bo za dużo cziterów na pecetach mimo tego EA Anticheata, gramy sezony w coopa na xboksach ;) 

Mój ziomek jako tako ogarnia gierkę tzn. sterowanie, z manualem to on by robił loby na bramkę w kierunku linii bocznej :P 

Opublikowano

Ja na sezonach jak grałęm cheatow nie widzialem, to chyba raczej domena futa, niz sezonow i to jeszcze na manualu, ale nie gram tez duzo, tylko z doskoku.

zawsze warto sobie dodawac ludzi do znajomych i pozniej mozna ponownie pograc :)

Opublikowano (edytowane)

Możesz mieć rację z tym Ultimate ;) 

My byśmy chętnie w niego pograli ale w obecnej chwili ludzie już mają takie składy w niższych ligach, że masakra :/ 

Jakby EA nie mogło zrobić tak, żeby brązowi grali z brązowymi, srebrni ze srebrnymi, złoci ze złotymi i byłoby git, liczyłby się skill a nie kto ma więcej pieniędzy na głupoty.

Filmik, który wstawił @Asag pokazuje w pierwszych 30 sekundach, jakim niedopracowanym gównem jest obecnie ta gra. To jeden wielki generator wku*wu, który podczas rozgrywki karze gracza za myślenie, za to gloryfikuje a wręcz premiuje takich "maciusiów" z super składami, którzy potrafią wcisnąć tylko 4 przyciski na padzie i strzelić z jakiejś dziwnej pozycji, z kąta niemal zerowego, będąc odwróconym tyłem do bramki kiedy ktoś po drugiej stronie ze zwykłym składem po wypracowaniu sobie dogodnej okazji, nierzadko po ładnej i składnej akcji, w sytuacji sam na sam trafia prosto w środek bramki lub w interweniującego bramkarza pomimo, że strzelał na bok albo nie trafia w bramkę wcale. To jest jest cudowny ultimate team od lat :D 

Ta gra ma od dawna problem z tym, że skill i to czego się nauczysz grając na bota nie przekłada się na granie online a jak się przekłada to w jakimś bardzo niskim procencie. Bo jak inaczej wyjaśnić, że grając na takim world classie czy nawet legendarnym strzelam bramkarzykowi Realu 8 czy na 9 na 10 w akcjach sam na sam a w trybach online nagle dzieją się rzeczy magiczne, marnuje setki za setką tak jakbym grać nie potrafił lub trzymał pada trzeci raz w życiu xD 

Rewelacyjne są takie mecze, kiedy mimo znaczącej przewagi w posiadaniu piłki, przy statystykach strzałów 20-2 przegrywasz mecz 1-2 z jakąś ciamajdą, która gra jak ostatni lamus ale strzela gole po jakiejś dziwnej odbitce, kolejnym wylewie obrony albo karnym z doopy bo system kolizji jest... no właśnie do doopy.

Wtedy masz ochotę rzucić padem w ścianę ale po serii powtórkowej ze znajomości zaawansowanej łaciny podwórkowej uspokajasz się trochę oraz dochodzisz do wniosku, że nie warto - szkoda pada, szkoda ściany.

Fajnie, jakby UFL się udało ale mocno w to wątpię, pewnie dopiero nowa gra od federacji FIFA nawiąże jakąś rywalizację z tym tworem od EA. 

Edytowane przez lamparcicho