Auta elektryczne (BEV)
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez galakty · Opublikowano
DCT są mega słabe, znaczy sprzęgła padają, grzeją się. Zalecają jeździć w trybie sport w korkach. Na dobry automat i fajną sztukę to tak 70-80k, a tyle wydawać nie chciałem bo auto musiałem zmienić na już -
Przez rafus456 · Opublikowano
Czyli prawdopodobnie wjedzie bliźniaczy LEXAR. No i tutaj jednak już pojawia się myśl, że może warto Was posłuchać w kolejnej kwestii i zakupić już teraz GPU? Tego RADKA zakupiłem w marcu 2023r. za 2179,00zł, więc "starczył" na 3 lata. Rozumiem, że na tę chwilę trzeba mieć ok. 3000-3500zł na zakup sensownej karty, żeby miała te 16GB i w to trzeba celować? Nie mam preferencji, czy AMD czy nV, ale 3500zł to już najwyższy pułap, jeżeli chodzi o GPU, więc jaka może być najlepsza propozycja w tym przedziale? Myślę, że mogę spróbować iść po całości, zrobić to raz, a konkretnie, w oczekiwaniu na lepsze czasy i na tym posiedzieć ze 3 lata, tak jak pisaliście wyżej. -
Przez larry.bigl · Opublikowano
Aaa, widzisz, ja myślałem że budżet był większy. Ja jakoś mocno wzbraniam się przed powrotem do manuala. Wygoda jednak ponad wszystko. -
Przez Kundel_bury · Opublikowano
Jesteś idealnie wychowanym przez korporacje klientem. Nawet ładnie uzasadniasz robienie cię bez mydełka przez korpo.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi