VRman Opublikowano Poniedziałek o 12:27 Opublikowano Poniedziałek o 12:27 Pis: - poszedł do wyborów krzycząc "zatrzymamy szkodliwą imigrację!" - wygrał wybory - pokazał wyborcom robiąc dokładnie odwrotnie - ale wyborcy to wybaczyli No to Braun na to: Ja też tak chcę! Ja też!
GordonLameman Opublikowano Poniedziałek o 12:38 Autor Opublikowano Poniedziałek o 12:38 Wyborcy PiS domagają się związków jednopłciowych:
musichunter1x Opublikowano Poniedziałek o 16:18 Opublikowano Poniedziałek o 16:18 (edytowane) Przez "chwilę" nie patrzę na polską politykę i co tam się odwala Edytowane Poniedziałek o 16:24 przez musichunter1x
Zas Opublikowano Poniedziałek o 18:32 Opublikowano Poniedziałek o 18:32 W sumie Indie mają ładną flagę, i raczej dobre jedzenie, może lepiej być kolonią indyjską niż amerykańską?
VRman Opublikowano Poniedziałek o 20:21 Opublikowano Poniedziałek o 20:21 1 godzinę temu, Zas napisał(a): i raczej dobre jedzenie, No. Bym wręcz powiedział, że słynne w internetach. Głównie na stronach z memami
VRman Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Oddajcie nam reakcje, bo to jest przestępstwo, że nie można dać pod tym żartem z Brauna
hwdp43 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 5 godzin temu, VRman napisał(a): Oddajcie nam reakcje, bo to jest przestępstwo, że nie można dać pod tym żartem z Brauna Nie ma i nie bedzie
Rekomendowane odpowiedzi