Politmemy, czyli wojna na polityczne memy (każdy mile widziany)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Hmm... https://www.facebook.com/przekanal/posts/czarne-chmury-nad-allegro-i-prezesem-marcinem-kuśmierzem-spółce-grozi-gigantyczn/122288127290204936/ -
Przez sideband · Opublikowano
Wentylatory od MSI wcale nie są takie dobre. Mają głośne łożyska i rezonans nie jest im obcy. Wentylatory na kartach od GB są lepsze Niższy hałas na kartach MSI pomimo wyższych obrotów wynika z budowy radiatora. Finy przy wlocie są poszerzone i odpowiednio wyprofilowane. -
Przez sideband · Opublikowano
UE i stąd szarpanie. UE+RT = turbo szarpanie -
Przez Necronom · Opublikowano
Nie wiem czy ktoś będzie zainteresowany, ale gra ma premierę zaraz, bo 12 marca. A 5.03 zostanie udostępnione demo. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Przecież nie ma żadnych omówień, bo nikt nie zdążyłby tego nagrać. Widziałem nagrany gameplay bez komentarza i sam wyrobiłem sobie zdanie. Skupiłem się na starciach z przeciwnikami i niektórych dialogach lub scenkach, pomijając Grace. Przeskakiwałem fragmenty tego przejścia, a kanał dawno temu spotkałem, trafiając na świetne walki w Sekiro, aby zobaczyć co jest możliwe. A teraz dobrej nocy. Nie będę robił powtórki z RE4R , bo szkoda męczyć klawisze... To jest tak kiepskie, że po RE4R sami to dostrzeżecie, bo był zdecydowanie swobodniejszy w rozgrywce i bez aż takich durnoctw. Może pojawię się tu za pare tygodni. Adios Edit. Dla kontekst... Zacząłem badać temat, gdy wyskoczył mi 24 sekundowych fragment z i widziałem w tym straszny kicz, ale ludzie oczywiście chwalili... Od razu włączyłem sobie scenę z RE6 dla porównania i tak, Capcom robił to lepiej lata temu i powinien nauczyć się, że lepiej nie robić złych fragmentów, niż wciskać coś na siłę, bo brzmi cool. Potem włączyłem pierwszy fragment z Leonem i znowu kicz...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi