Politmemy, czyli wojna na polityczne memy (każdy mile widziany)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez MaxaM · Opublikowano
Ty naprawdę myślisz, że Ukraina po 3 latach też nie jest osłabiona? Może i Rosja wciąż przejmuje tereny ale jakim kosztem? Armia rosyjska pierwszego rzutu została zgruzowana. Połowa środków z czasów ZSRR wyparowała. Gospodarka zaczęła się walić. Brak rekrutów do walki, brak rąk do pracy. I jak wyżej, ekonomii nikt nie może oszukać. Ponad dekadę upychali pieniądze po skarpetach, szykowali się na wojnę. Mieli środki aby trzymać gospodarkę przez te lata. Te środki już się skończyły. Gospodarka zaczęła jazdę bez trzymanki. Wojnę można trochę porównać do czasów covida. Bywało ciężko, ale gospodarki przetrwały, bo miały środki na to. Ale gdyby lock down trwał z 5 lat, to byśmy wrócili do czasów PRL. -
Przez 209458 · Opublikowano
W mojej branży mi wygodnie, a po 40 to już nieco późno na zmianę kariery i startowanie od zera. No i szwagier elektrtyk mi wystarczy ;) -
Przez jagular · Opublikowano
Już wcześniej zaangażowałem się w dyskusję na temat kolorystyki, na czacie. Dalej nie widzę sensu wprowadzania w to UI dodatkowego koloru "bordo" -
Przez Tooth · Opublikowano
Dlatego ja tylko chodze i zwiedzam zone ewentuanie jakiś poboczny quest robie , no ale wpakowałem się na mine z z zablokowaniem questa pobocznego to uznałem że tylko będę zwiedział
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi