Glosniki PC od 200zl do 300zl
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Sheenek · Opublikowano
Dzisiaj mi wygasa GP i daje sobie na wstrzymanie ze Stalkerem 2. Gra wciaga ale jak narazie slaby balans i glupie AI mnie troche zniecheca, a do tego przyszedl mi PROsiaczek i Stelar Blade takze mam cos lepiej wykonanego do przejscia. Mam nadzieje ze w miare szybko to polataja, aczkolwiek nie mam tez zludzen i pewnie to moderzy zrobia lwia czesc pracy. Milej zabawy wszystkim, watek bede dalej sledzil bo mam ogromne oczekiwania co do tej gry, jak juz bedzie dopracowana z checia wskocze do zony. -
Przez Umpero · Opublikowano
Lenistwo swojego dziecka zwalczam ja jako rodzic. Jednak są rodzice, które nie przywiązują do tego uwagi. Czyli trzeba równać w dół... Na tym życie polega, że jak pracujesz to są efekty. Obecnie jest wtłaczana agenda lewostronnej Nowackiej. Hodowla ogłupionego społeczeństwa ruszyła. -
Przez RyszardGTS · Opublikowano
Typowe feministyczno-strajkokobietowo-aktywiszcze... alienacji rodzicielskiej nie ma i nigdy nie było -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Ta gra sporo zyskala w trybie VR po tym update. Sam caly czas mysle czy nie kupic PSVR2 do tej gry. Ludki sobie bardzo chwala zmiany na lepsze, a z tego co wiem to na plaskim ekranie gra dostala kopa fps w 4K jeszcze przed patchem po wlaczeniu PS5 pro enhanced w ustawieniach konsoli. Wsadzanie RT i PSSR do kazdej gry nie jest dobrym pomyslem na tym etapie jak widac. Sony na razie siedzi cicho, zadnych update'ow konsoli nie ma, moze zaraz pozytywnie sie zaskoczymy. Trzeba czekac na rozwoj wydarzen.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi