-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lock11 · Opublikowano
Nie ma czegoś takiego, jak już to Trzaskowski byłby bardziej "neutralny" bo jestem przekonany, że w przeciwieństwie do Dudy pozwalałby przeciwnemu obozowi zdecydowanie bardziej "normalnie" rządzić nie wetując wszystkiego jak leci, a "jedynie" te najbardziej szkodliwe ustawy o ustroju państwa, sądach, samorządach itp. Choć raczej w ich przypadku właśnie te ustawy są akurat najważniejsze, bo całym sensem ich istnienia jest zawłaszczenie całego państwa poprzez obsadzenie wszystkich możliwych instytucji swoimi BMW i udawanie potem, że tak działa demokracja bo przecież istnieją wciąż fasadaowe instytucje - podobnie jak w Rosji za wczesnego putina, jak jeszcze starał się stwarzać jakieś pozory demokracji. Ale fascynująca jest w tym wszystkim jedna rzecz - oni potrafią wszędzie wcisnąć setki swoich partyjnych funkcjonariuszy, którzy potem praktycznie zawsze pozostają wobec nich lojalni. Ja wiem, że tak się buduje autorytarne państwo, ale jest to naprawdę zadziwiające, że ci ludzie praktycznie nigdy się potem nie buntują. Negatywna selekcja w ich wykonaniu to mistrzostwo, oni wyciągają totalne zera i szumowiny na szczyty władzy, a te kanalie zwyczajnie im się odwdzięczają oddaniem, bo po za partią-matką zawsze byli i będą nikim. Gnoje. -
Przez leven · Opublikowano
2015 rok i teraz - przynajmniej ja - jestem zaniepokojony jakością grafiki w W4, ale co najbardziej klimatem gry. W3 jest dla mnie rekordem świata. Spytacie: synek, ile razy można grać w to samo ? zawsze, gdy odpalam grę i z tekstów, które już znam znowu się śmieję. 2015 rok i strach, że W4 nie dorówna ? -
Przez leven · Opublikowano
Tylko, żeby tej pani z awatarka baloniki nie popękały -
Przez ryba · Opublikowano
Ostatnich dwoch "neutralnych" - talenciak i muzyk dosc szybko przestali byc tacy neutralni Poglady tez poszly w las na spacer. -
Przez Harddrinkingman · Opublikowano
Screamer (1 i 2) to bardzo przyjemna giereczka z bardzo starych czasów. GTM, obawiam się, że moje wrażenia (po zapoznaniu się z trailerem) są tożsame z Twoimi. Niestety.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi