Jakie audio do PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez sideband · Opublikowano
Jak widzę 90ms, a wygląda jakby było praktycznie 2x niższe to przestaje czegoś takiego używać. Na myszce wszystko wyczujesz chyba, że jesteś ślepy na jedno ucho -
Przez tomcug · Opublikowano
Rzucasz ogólnikami, a prawda jest taka, że od początku były gry, w których Reflex kosmicznie zbijał opóźnienie, jak i takie, gdzie Reflex dawał relatywnie niewiele. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Kurde z dźwiękiem nadal coś nie teges. Czasem ok czasem nie. Włosy PT nie działają, trzeba nowego moda MFG, bo nie obsługuje tego patcha. Co do samych Hairworksów, to cóż wpadłem na watahę wilków w lesie, ledwo ponad 30fps a z FG x4 120-130fps, poza lasem i bez zwierzaków dałoby radę ale im mniej fpsów tym gorzej. Ładnie ubija fpsy. Wolę grać już bez "włosów". Wiesz samo w sobie nie ma jakiegoś odczucia, sam pokonałem te wilki mają bazowo mniej niż 40fps, ale na dłuższą metę nie jest to jakieś "super" jak dla mnie. Latency ponad 60, dobijało do 70, mam też włączone Blur na 1 poziomie, to trochu maskuje. Dodam, że Wukongu byłoby to nie grywalne, tam mocniej to czuć, tutaj ta walka z wilkami jakoś przeszła, pewnie bym mocni nie odczuł gdybym mam wyłączony podgląd na FPS. Normalnie będę grać bez tego, do testów włączam podgląd FPSów i latency. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
FG od pierwszej implementacji dziala dokladnie tak samo Tutaj ww rzeczy nie maja zadnego znaczenia. "Fizyki" nie oszukasz. No ale mozna zyc w oblokach i zaklinac rzeczywistosc
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi