Wymiana termopadów w RX 6600 XT Gaming x
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kris194 · Opublikowano
To może inaczej, ZEA to nie skorumpowane do granic możliwości Węgry a pewnie tam Romanowski przebywa. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
I to jest to o co wszystkim nam chodziło! Aby poprzednia generacja wycofana z produkcji w końcu zaczęła tanieć. Yupi! -
Przez Vulc · Opublikowano
Muzyka, to na pewno siadło w tym trailerze. Wspomniany Trent Reznor dobrze się odnajduje w tych klimatach, przy okazji to warsztatowo elastyczny gość, którego mariaże ze srebrnym ekranem były z reguły dość udane (w duecie z Rossem). Kawałek z filmiku wpada w ucho. Co do wyboru klasyka w postaci Pet Shop Boys - ich akurat nie lubię. -
Przez wamak · Opublikowano
Ten wykres z R7700 to jest mojego autorstwa. Raptem to jest jedna gra, w dodatku wbudowany benchmark, gdzie AMD bez x3d radzi sobie słabiej od kręconego 12400. A Asrocjk B650M HDV/m2 wcale nie jest taka badziewna, tylko ubogo wyposażona. Badziewna to była Asrock Z790M PG Lighting/D4, gdzie nie mogłem ustawić pamięci powyżej 3600Mhz za żadne skarby, nie działał mnożnik powyżej 49 (na 12600KF), a po czasie już nie działał powyżej 45 i sieciówka i płyta poszła na gwarancję. Całe szczęście, że dostałem zwrot pieniędzy, bo drugi raz już nie chciałem tej płyty. Przed zmianą platformy robiłem test w far Cry 6 i potem po zmianie platformy i R7700 wypadł kilka procent lepiej od 12600KF, tak jak w teście ithardware. Ogólnie spór niepotrzebny, 12400 to fajny i opłacalny proc (szczególnie z płytą umożliwiającą podkręcanie), ale 7500F to też opłacalny proc i raptem w jednej starej grze radzi sobie gorzej, ale i tak jest wystarczająco płynnie. -
Przez adashi · Opublikowano
Na deficycie kalorycznym nie da się tyć. Można chwilowo symbolicznie przybrać na skutek przewodnienia, ale długoterminowo tyć się nie da.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi