Jak weźmiemy pod uwagę, że w tych statach ~7% z tych GPU nawet nie obsługuję DX12 i masz jeszcze kilka % zintegrowanych układów i to odejmiesz to masz już ponad 65% czy nawet pod 70% rtxów
Ta wiem Ale popisać sobie zawsze można od tak dla ciekawostki.
Słyszałem że ta opinia tyczy się starszych układów, nie wiem czy obecnie jest jakaś istotna różnica.
Ciekawostka, sam dekoder w iGPU intela (seria 13 i 14) jest całkiem dobry, niewiele się różni od RDNA3.
Znam ten fragment ale kompletnie nie pamiętam jak się go interpretuje. Nie jestem na tyle obeznany. Wydaje mi się jednak, że jak ktoś wierzy to czyni innym dobrze bo wierzy, niestety zdarzają się upadki lub zaniedbania i chodzi w tym wszystkim o to właśnie by nie zwariować. By nie bać się sądu, bo jeśli starasz się być ok, to wystarczy. Nie musisz być doskonały - nikt nie jest. "wszyscy bowiem zgrzeszyli i pozbawieni są chwały Bożej" List do Rzymian 3:23, po prostu zło, grzech sprowadza śmierć. Bóg karze jednak swojego syna za ten grzech i wiara w niego czyli w to że potrzebujemy zbawienia i rozpoznajemy swoją grzeszność i to że potrzebujemy Boga by być zbawieni wystarcza.
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź