Benczmarkowanie bez spiny, dla każdego ;D
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez slafec · Opublikowano
Bardzo dobre. System walki jest fajnie zrealizowany, a fabuła trzyma poziom. Dla mnie to najlepszy Batman w jakiego grałem. Jak masz QGO to zwiększ delikatnie rozdzielczość. -
Przez NoviAMG · Opublikowano
@Reddzik Coś pamiętam tą 1660ti, trochę szkoda że ktoś na forum "swojemu" wcisnął bubla ... Ptm7950 jakby na rdzeń nałożył, to może by się ogarnął temat. Kolega sprawdził czy kołki dystansowe nie są zamienione ? Bo kiedyś wysłałem 3080 waterforce na rękojmie, to nie dość że idioci w serwisie gigabyte źle powkręcali kołki dystansowe, pcb się przegięło, to jeszcze owinęli kartę folią bąbelkową na 2x i wrzucili w większy karton, karta przyszła w stanie takim, jakby wypadła kurierowi pod koło, śledź przełamany, bp całe pogięte, i w dodatku krzywo pcb względem bloku. Na szczęście kase oddali za tego sztrucla, w dodatku tak cewki piszczały, że w życiu takiego czegoś nie słyszałem. A karta kupiona w czasach kryptoszału za nie małe pieniądze (teraz pewnie za tyle 5080 dostanie ). Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale chyba z Łódzkiego jesteś, ale jeśli dobrze pójdzie to za jakieś 2m może 3 będę miał na odsprzedaż 7800xt, złotówkę taniej niż kupiłem, więc tam okolice 1550zł wyjdzie +-. -
Przez Kadajo · Opublikowano
OLX to paltforma dla Januszy ktorzy tylko by negocjowali i chciali za pol darmo. Tam ciezko cos sprzedac w dobrej cenie. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Ogólnie temat używek do dla mnie totalna beka z ludzi. Mam ciągle crosshair x670e na olx wystawioną, ma pół roku, stan ideał, akcesoria nawet nie rozfoliowane. Ostatnio gość pisze, że nowego Asusa ze średniej półki ma za 1400, więc jak mu dam używanego crosshair za 1400 to on może kupić bo nowe jednak lepsze -
Przez nietypowy · Opublikowano
Ja tylko piszę o tym jak to wygląda z perspektywy klienta końcowego. Wiadomo, że info o minimalnych wymaganiach czegokolwiek można często z przymrużeniem oka przyjmować, ale nie zmienia to faktu, że większości sugerują jedno, a praktyka potem swoje, to już inna bajka
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez wrobel_krk,
Wyniki w pocie czoła spisane przez zacnego kolegę Wróbla (z Krakowa jak mniemam ) ;)
Rekomendacja dodana przez Mar_s
0 reakcji
Pokaż odpowiedź