Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@j4z Tak 50, mialy być małe. Kupiłem w ME raczej jakiś błąd, bo cena z kodem promocyjnym była 1750zl, a bez 930 czyli ta wyjściowa, chyba że chcieli się tego pozbyć :D

Zapewne masz nieporównywalnie lepsze ucho, ze mnie zaden audiofil. Ja ich uzywam do grania, ogladania i czasem słuchania. Wiim jest prosty do bólu, dobrze się go przełącza pomiędzy WiFI, BT a HDMI. Przez chwilę miałem KEF ii lt i tam to nie trybilo jak tu, a zakup blisko 1500 zł droższy 

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Voodoo2 napisał(a):

KEF ii lt

Miałem LSX jedynki na testach i oceniłem je bardzo wysoko biorąc pod uwagę cenę i że to aio, ale mnie męczyły. Co u Ciebie nie pykło? 

UZRFNQf.jpeg

A, to Tobie o nich pisałem na PW. 

Edytowane przez j4z
Opublikowano
34 minuty temu, j4z napisał(a):

Co u Ciebie nie pykło?

Tak mi. Miałem je na raptem 1,5 dnia wypożyczone, bo tak dogadałem się ze sklepem. Zwróciłem bo aplikacja mnie nie słuchała. Jak włączałem PC to oczywiście przełączyło na ARC, ale jak chciałem wrócić do wi-fi przy włączonym PC byl problem. Steruje aplikacja z dwóch telefonów (mój i żona) był z tym problem, bo po włączenie przez nią aplikacji wracało do ARC samo. A z WiiMem jest jak z cepem, chociaż pewnie jakosciowo gorzej, niemniej dla mnie ważniejsza była użytkowość. Może to kwestia ogarnięcia dzialanai aplikacji a miałem mało czasu, ale szło to pod górę.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

sporo perfum do kolekcji, ostatnio le beau, eros, born in roma coral fantasy, dylan blue, armaf legesi z ciekawości czy faktycznie jest podobny do mojego ukochanego egoiste platinum, man aqua, the most wanted i wiele więcej :E 

Opublikowano (edytowane)

2x Rocket Ron 26x2.1 czym podwoiłem wartość gruza, którym od wielkiego dzwonu się poruszam.

Edit: zakup wymuszony ostatnią grubą glebą, do której odrobinę mógł się przyczynić brak bieżnika na oponie napędowej.

IMG_20250625_124145.jpg

Edytowane przez Harddrinkingman
  • Like 2