Elden Ring Nightreign
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Klakier1984 · Opublikowano
DG DG nie równa. Możesz być one man army gdzie w wypadku twojej niedyspozycyjności "firma" leży lub mieć firmę, która zatrudnia ileś tam osób i w zimę prowadzisz ją z kanarów bo tamtejszy klimat jest lepszy dla twojej cery. -
Przez hubio · Opublikowano
NIE, NIE i NIE - po pierwsze mając dobrowolne chorobowe, które jest bardzo tanie ZUS ci wypłaca pieniądze, a do tego sam nie płacisz. Fakt, że marne pieniądze, ale coś płaci. Wystarczy mieć wykupione dodatkowe płatne ubezpieczenia np. na wypadek nowotworów i masz od razu ze 100k wypłaty Ja jak pracowałem na swoim i miałem fazę mega miłości do pracy to często wolałem popracować niż pograć bo praca była odpoczynkiem i rozrywką... Minęło mi po 5 latach i obecnie nie jest już tak fajnie, ale wiem, że jak się bardzo lubi pracę to w ogóle nie męczy i to nie jest naiwniactwo. Naiwniactwo jest wtedy kiedy kochasz swoją pracę i wykorzystują to inni ludzie - twoi szefowie, korporacje itp... Oni sprytnie używają słowa "dźwignia" bo faktycznie dźwigają się na cudzej pracy. -
Przez lukadd · Opublikowano
Od tego są ubezpieczenia, oszczędności czasami jakie by nie były nie pomogą. Jak cie dopadnie poważna choroba to etat w niczym ci nie pomoże gdy prywatnie trzeba na już wywalić czasami setki tysięcy, albo milion+ aby w ogóle mieć jakąś szansę, a NFZ każe ci czekać w kolejce rok -
Przez janek25 · Opublikowano
Za dużo bydlaków w pracy spotkałem by kochać pracować. Poza tym wstawanie o 12 mi pasuje -
Przez hubio · Opublikowano
No przecież ja pracowałem w budżetówce i też nie było jakiejś harówki, ale i tak to było morze świetlne do tego co jest teraz Już wtedy myślałem, że jest ok zanim nie poznałem własnej DG
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi