Rysiek 3600 rozkmina temperaturowa
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dominix · Opublikowano
https://traxion.gg/what-to-expect-from-assetto-corsa-evo-throughout-2025/ 100 aut to całkiem nieźle i to jeszcze w trakcie EA. Później dojdą dlc więc będzie czym jeździć. -
Przez Godlike · Opublikowano
Ja akurat 5090 napewno odpuszczam więc te 600w mi nie groźne a chociaż coś zjem -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@Godlike Weekendy też bym odpuścił. Trzeba myśleć o rachunkach przy 600W potem Brak jedzenia to kasa na kartę, rachunki i kaloryfer na brzuchu Zero wad! -
Przez Reddzik · Opublikowano
Stalker 2 przeszedł wszelkie anomalie i aktualnie jest w takim stanie, że został odinstalowany i nie polecam go nikomu! Wczoraj pograłem w FF16 na PS5, trzeba powoli go przejść i płytkę sprzedać, zrobić miejsce na inne gierki, na PC gram i jestem w 6 chapterze w Crisis Core FF7 Reunion, gra jest takim wstępem do tego co mamy w FF7, więc chcę to ograć, spotkałem tam kilka postaci z FF7. Zrobiłem sobie kolekcję gier na "teraz" na steamie, które mam ograć, coś na wzór tego co zrobił kolega @Element Wojny i dlatego teraz na pierwszy ogień idzie skończenie Crisis Core. Dodatkowo jako, że Stalker 2 odinstalowany i nie będzie przeszkadzać, to do listy doszedł Stalker Cień Czarnobyla. Crisis Core Reunion przyda się przed zagraniem w FF7 Rebirth, jego premiera za miesiąc w styczniu na PC, oby tylko moje 8gb vram pozwoliło na normalne granie, na konsoli ta gra jest jednak "brzydka" w trybie 60fps, próbowałem, ale FF16 wygląda lepiej w 60fps.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi