Skocz do zawartości

Wsadowe dodanie odczytanej syntezatorem mowy nazwy pliku do plików mp3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istnieje jakiś program do wsadowego (hurtowego) dodania odczytywania syntezatorem mowy nazwy pliku do plików mp3. Mam dużą kolekcję nagrać mp3 i chciałbym wsadowo (hurtowo) je zmodyfikować żeby w zawartości tych nagrać mp3 na samym początku była odczytywana syntezatorem mowy nazwa tego pliku ale bez rozszerzenia. Da się zapisać na przykład zapisać odczytywanie nazwy pliku do pliku mp3 programem Balabolka https://www.cross-plus-a.com/balabolka.htm i potem na przykład w programie Audacity https://www.audacityteam.org połączyć plik mp3 syntezatora mowy z odczytywaną nazwą pliku do nagrania mp3 ale to jest bardzo czasochłonne. Napiszcie kod w języku C++ to go zamienię na exe że to był program graficzny który by to robił wsadowo (hurtowo) dodawał czytane nazwy plików na początek plików mp3 i żeby ten program miał możliwość wyboru syntezatora mowy i głośności dla syntezatora mowy i szybkości odczytywanych nazw plików. Gdy się wam nie chce pisać kodu albo nie umiecie to użyjcie ChataGPT. Ja użyłam ChataGPT ale kod który wygenerował co go zamieniłem na exe to się nie chciał uruchomić.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Tak bylo z CP77. Zrozumieli blad i wiecej go nie powtorza.  W4 bedzie robiony pod obecna generacje
    • @sideband raczej jest tworzony pod obecną generację (na jej kres, ale technologicznie to będzie PS5 a nie PS6). Zanim kolejna generacja się zadomowi i będzie miała wystarczającą bazę użytkowników (żeby opłacało się puścić grę bez wsparcia PS5) to jeszcze długie, długie lata.
    • @Roman_PCMR zgadzam się z przedmówcami. Co prawda kryzysu growego nigdy u mnie nie było, ale ja względnie mało gram. Co może pomóc:   1. Przerwa, czyli czas - nie zmuszaj się do grania, zrób sobie "wakacje", wróć dopiero wówczas gdy poczujesz faktyczną chęć na granie (ja tak miałem z filmami, których oglądam dużo i też miałem kryzys, zrobiłem sobie półroczną przerwę gdzie nic nie oglądałem + obecnie nie oglądam tyle co wcześniej - po prostu zredukowałem ich ilość, dzięki czemu wróciły chęci)   2. Eksplorowanie innych, omijanych wcześniej, gatunków - może to Ciebie akurat nie dotyczy, ale sporo graczy zamyka się w "swoich" gatunkach. To błąd. Inne podejście do rozgrywki, inne rozwiązania, inny gameplay - to wszystko warte jest spróbowania i "przełamania się"   3. Ogrywanie także gier mniejszych/niezależnych/indie - nie wszystko co najciekawsze jest wśród AAA, wśród indyków są pokłady pomysłowości (często podyktowane brakiem budżetu, co wzmaga kreatywność), innych rozwiązań, często innych akcentów w gameplayu niż w tych wysokobudżetowych produkcjach   4. Switch - trochę to co wyżej. Nintendo rzeczywiście prezentuje inne podejście do gier, mam znajomego, który odkąd zakupił Switcha to praktycznie niczego innego w łapy nie chwyta   5. Skierowanie uwagi ku grom starszym, tzw. klasykom (każdy z nas ma zapewne gry, które ominął) - tutaj również jest sporo innych rozwiązań, gry nie są tak duże, nie zabierają tyle czasu, co wcale nie musi być wadą. W dobie modów poprawiających oprawę, wizualnie "tak nie boli". Warto dać szansę.   ---------------------------------------------------------------   Oczywiście żeby ktoś opacznie nie zrozumiał mojej wypowiedzi. Uważam, że współcześnie powstają wciąż rewelacyjne gry (i AAA i wszystkie inne) i ich także nie należy unikać 
    • Przynajmniej niektórzy zmienili chwilowo swój największy problem życiowy którym był Jensen na inny, zawsze to jakaś odskocznia 
    • Czemu go sprzedałeś? Z obecnie dostępnych OLED-ów ten dla mnie byłby idealny. Staniał do 4399 zł, ale czekam aż będzie poniżej 4 tysięcy
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...