Stuttering, latencymon
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tuhmunud · Opublikowano
Proponuję zmienić nazwę tematu na Wiedźmin 4: Sezon Gównoburz Wiedźminy zawsze oferowały wybór poziomu trudności i głupio jest zakładać, że teraz będzie inaczej. Problem był taki, że nawet na Drodze ku zagładzie gra była za prosta, ja jakimś wybitnym graczem nie jestem, a miałem problem tylko na Ropuszce, nawet odpalając wszystkie cienie Olgierda na raz w koszmarze Iris przez nieopatrzność, przeszedłem tę walkę. Też z odsłony na odsłonę walka w Wieśkach ewoluowała i mają doświadczenie z C2077, który pod względem gameplay chyba stoi najlepiej, więc pewnie coś ugotują przyjaznego dla graczy, pytanie czy będzie wyzwanie. Jeszcze w sprawie Ciri, ona mówi o sobie tam jako wiedźminka, ale też inni o niej tak myślą, jak Vysogota z Corvo: Triss: Więc "honorowy" tytuł wiedźmina może sobie posiadać, zwłaszcza że Wiedźmin 3 może się tak zakończyć. Jednak ja dalej nie kupuję tego, że ona przeszła mutacje, jedno to że CDP tworzy własną historię i nie musi się trzymać kurczowo tego co Sapko napisał, ale inną rzeczą jest to że zaprzeczają własnemu kanonowi. W Magu-Renegacie (pierwszym dodatku do samodzielnego Gwinta) sam Alzur dochodzi do wniosku, że kobieta nie może znieść substancji i mutagenów koniecznych do zostania mutantem (z wiki Alzur). -
Przez Slayer · Opublikowano
Dla mnie kupno takiego 4090 to pomijając koszty by była straszna rzeźba a ja jestem leniwy bo poza zasilaczem bym musiał wymienić obudowę bo w obecnej bedzie taka grafa by się zagotowała. Do tego bym musiał kupić pewnie kartę dźwiękową bo moja obecna integra (na starej płycie głównej z resztą było to samo), że jak płynie większa moc to są chyba jakieś przebicia i mi zaczyna buczeć w głośnikach. Potem jeszcze dochodzi kwestia głośności samej karty bo ja raczej jestem nastawiony na cisze, jak coś mi głośno w kompie chodzi to dostaje białej gorączki i kombinuje jak to wyciszyć nawet kosztem wydajności a przecież jaka taka grafe co pobiera tam z 500W zacznie się grzać to chyba by trzeba mieć zamontowaną wodę żeby było w miarę cicho. Więc mimo sporych funduszy jakiś mid end mi bardziej pasuje bo po prostu mniejsza rzeźba z tym wszystkim. -
Przez jagular · Opublikowano
Hehe, milenia mijają a chłopaki dalej się nabierają na dziewczyny wymalowane, wypucowane, dopracowane -
Przez ryba · Opublikowano
A2 A4 tez nie jest tania, ale A2 bije rekordy. Fakt, zapomnialem ze sprzedali. Ale jakby nie bylo, to on zbudowal, nazwa potoczna zostala, tak samo jak i poziom cen.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi