Stuttering, latencymon
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Imm · Opublikowano
Mnich dobrze prowadzony czyści wszystko ekspresowo. Oczywiście Sorka to nadal najbardziej OP klasa(pod Arc i nie tylko), pewnie znowu nerfy w najbliższej przyszłości. Skoro masz już zadanie na mapy to skończyłeś obecnie dostępną(50%) fabułę i jesteś w endgame(mapy). Nigdy takowego nie będzie, bo nie ma szans na żadną powtarzalność w tej grze. Jedynie twórcy mogliby takowy przygotować. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
1.) Dragon Age Veilguard - 10 lat czekania, by ostatecznie otrzymać takie guano. Gra miała kilka całkiem przyjemnych motywów, które ginęły w gąszczu syfu. 2.) The Legend of Heroes: Trails through Daybreak - pierwsza gra z serii, której nie byłem w stanie ukończyć. Nowa historia, nowa lokacja i nowi bohaterowi, co miało przynieść powiew świeżości, a zamiast tego dostałem jeden wielki miks wszystkiego, co już było. Gra w żadnym momencie nie potrafiła przykuć mnie do ekranu, historia była zwyczajnie nudna, nieangażująca. Słyszałem że rozkręca się gdzieś po 25-30 godzinach, ale zwyczajnie nie chciało mi się tyle męczyć. 3.) Assassin's Creed Odyssey - przepiękna gra, której nigdy nie dałbym rady ukończyć. Ilość wymaganego grindu przebija nawet najbardziej wymagające jrpg'i, konieczność bicia levelu żeby móc odblokować fabułę główną to jeden z najbardziej idiotycznych pomysłów, jaki kiedykolwiek widziałem. Jedyny plus że kupiłem na totalnej promocji za 50zł. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
@voltq Rozwijasz się - po raz pierwszy od dawna wrzucasz coś poza filmikami Szkoda, że czytanie ze zrozumieniem cię pokonuje.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi