Stuttering, latencymon
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Crew 900 · Opublikowano
Też miałem z tym problem i chyba po ukończeniu fabuły mi się udało z tego co pamiętam. Chyba też po ukończeniu fabuły pojawia się jeden czy dwóch berserków do pokonania przed tym finalnym. -
Przez voltq · Opublikowano
Czyli trzeba wycofać się z zielonych ładow , opłat za emisję i obniżyć podatki i koszty pracy -
Przez Spl97 · Opublikowano
Również wiadomo, dlaczego na rok 2025 do testowania kart graficznych biorą 9800X3D. Jak 9800X3D z RTX 5090 nie da rady, będąc dla 5090 wąskim gardłem, to każdy inny CPU z 5090 także nie poradzi . -
Przez Ryza · Opublikowano
Przeszedłem wszystkie części prócz New Dawn i właśnie 6, czekają na swoją kolej. To według mnie w skali od 0 do 10. Far Cry 1 - 8 Far Cry 2 - 7, denerwujące było respienie sie przeciwników jak się trochę wróciliśmy do tyłu. Far Cry 3 - 9, moje arcydzieło Potem już trochę zjazd. Far Cry 4 - 7 Far Cry 5 - 6, jedynie co mi się w niej podobało to zakończenie, trochę mnie zaskoczyło. Zobaczymy co będzie dalej, ale New Dawn to ponoć potężny crap xd -
Przez Zas · Opublikowano
A ja mam tyle gier do przejścia, że mi starczy na 10 lat, i tyle do kupienia, że nadal 90% wydaje mi się za droga, choć większość jest już bardzo tania i kilka lat temu brałbym je bez zastanowienia.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi