Stuttering, latencymon
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Smalec · Opublikowano
@PiPoLiNiO Obstawiam, że zostaną takie same. Dzadzą też na slajdach ficzer, że ciepło będzie zżerać AI I nie potrzeba większych chłdzeń -
Przez NoviAMG · Opublikowano
Pod warunkiem, że januszeria się skończy na portalach. Jak wystawiłem za 3200 4070ti super to ponad połowa miała w głowie że karta albo zalana, albo że oszust jestem bo za tanio... A ile mogłem chcieć za używana tis skoro nowa 3900 kosztuje. No ale jest taka januszeria, że za używki chcą 3500-3600 co jest według mnie abstrakcją , biorąc pod uwagę że nowa jednak jest 3-4 stówki droższa. Jak tak ma wyglądać rynek używek, to niech się tym wypchają i niech pleśń je zje na tych portalach :E. -
Przez tomcug · Opublikowano
Witajcie, Od tej pory wszelkie odnośniki do konkurencyjnych polskojęzycznych portali o komputerach są automatycznie "odlinkowywane", tak że nie da się w nie kliknąć, ale w dalszym ciągu można sobie je skopiować i przejść do nich ręcznie. Ponieważ w regulaminie oficjalnie jest wpisany zakaz umieszczania takowych, alternatywą było ich automatyczne usuwanie całkowicie, więc myślę, że taki wariant będzie dla Was korzystniejszy. -
Przez cichy45 · Opublikowano
Szkoda, mogli już dać te okrągłe 600 watów. Chyba że pozwolą podnieść PL o te 5%. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Przy 575W to nawet z obecnym chłodzeniem nie kupię. Oby to był słaby leak i żeby się okazało we wtorek 500W
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi