Steel Nomad (3DMark) - forumkowy ranking użytkowników
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Gdyby nVidia dała porządną kartę z 16gb w cenie do około 3tyś to bym nie musiał puszczać oczka ku AMD, ale nie ma, a RTX 5060Ti nie musi być nie wiadomo jakim cudem, do tego też mocno okrojona. Mam nadzieję, że pokażą 5060Ti na prezentacji, żebym wiedział na czym stoję, ale jestem gotowy kupić 9070XT- nie wiadomo jaka cena, bo jeśli ma zaoferować wydajność na poziomie 4070Ti w rasteryzacji, to dla mnie i tak kosmos, taki 7900XT jak widziałem benchmarki, to miewa x2 więcej fps niż moja grafa, a w RT tak samo więcej wyciąga niż mój bieda edyszyn RTX z 8gb vram, któremu RT też zapcha vram, a o fpsach nie wspominając, nawet FG nie odpalę który ma pomóc, np w takim RE 4 Remake mógłbym odpalić RT, ale brakuje vramu... RE Village normalnie przeszedłem z RT, tylko tekstury 1gb, walnąłem sobie lock na 60fps, mimo, że grafa może więcej. W cenie do 3tyś nVidia nie ma nic dla mnie na dzień dzisiejszy i prawdopodobnie 7 stycznia gdy wstanę rano, nadal to będzie segment premium i miejscami z 12gb vram. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Jeśli interesuje Cię RT/PT, nie kupuj Radeona, proste. -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Sam byłem zadowolony z XFX 7900 GRE pod względem temperatur i głośności. Aczkolwiek rzeczywiście RDNA 2 w wykonaniu XFX wypadła sporo lepiej. -
Przez Tester Wrażeń · Opublikowano
Hej, jeśli zły dział to proszę o przeniesienie lub zamknięcie - nie mogłem znaleźć odpowiedniejszego działu. Potrzebuje pomocy z wycenieniem zestawu, chce sprzedać bratu po uczciwej cenie, komputer i monitor zakupiony niecałe 2 lata temu, tylko dysk SSD był wzięty parę miesięcy temu. Komputer działa bez zarzutu, procesor od startu był poddany undervoltingowi (jeśli ktoś by się zastanawiał nad jego degradacją). Sprzedaż raczej po wyjściu nowej serii RTX, więc można to też wziąć pod uwagę. Obudowa: be quiet! Pure Base 500DX Black Płyta główna: Gigabyte z690 ud ddr4 RAM: Kingston Fury Renegade, DDR4, 32 GB, 3600MHz, CL16 Procesor: Intel i5-13600kf Chłodzenie procesora: SilentiumPC Fortis 5 Dual Fan 140mm/120mm Karta graficzna: Gigabyte GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC 12GB GDDR6X Dysk: Samsung 2TB M.2 PCIe Gen4 NVMe 990 PRO Zasilacz: be quiet! Pure Power 12 M 750W 80 Plus Gold ATX 3.0 Monitor: 27" Odyssey G7 Curved Gaming Monitor (240Hz) (Samsung LC27G7xT) -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Macie tam w Anglii instytucję outletu w sklepach z elektroniką? Można sporo zaoszczędzić biorąc kartę po zwrocie.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi