Mar_s 630 Opublikowano wczoraj o 11:03 Opublikowano wczoraj o 11:03 @Kadajo Wiesz co, kultura pracy jest naprawdę niezła, sam się zdziwiłem, po lekkiej zabawie krzywą wentyle spadły do 1500-1600 rpm, do takiego TUFa daleko ale nie jest tragicznie. Poza tym i tak karta leci na zwrot, ale posiedzę na niej do konfy NV i AMD w styczniu @PiPoLiNiONa razie brak czasu bo w praktyce do jutra trzeba pozamykać kilka tematów, cały przyszły tydzień wszyscy już na urlopach będą na bank, no i nie widzę tutaj zbyt wiele miejsca na progres.
Kadajo 893 Opublikowano wczoraj o 11:10 Opublikowano wczoraj o 11:10 No, z RTX 4070S to jeszcze luz, jakbyś zobaczył jaki dramat miałem na 3070... pamiętam ze jej musiał ostro zrzucić zegary i pobór prądu aby to pracowało w miarę cicho. Ogólnie nie lubię dlatego Gigabyte za to ze z pudelka trzeba jeszcze ogarniać krzywe. Miałem chyba 3 czy 4 ich karty i zawsze to samo.
wamak 53 Opublikowano wczoraj o 11:11 Opublikowano wczoraj o 11:11 (edytowane) Eagle 4070S wcale nie jest taka najgorsza, są jeszcze wersje dwuwentylatorowe. 2 fps jest spokojnie do ugrania, może nawet więcej. Trzeba mieć niestety czas, aby monitorować, przy jakim napięciu (na zwykłym OC) karta pracuje w tym teście i potem podnieść krzywą tylko w tym zakresie, a powyżej tego napięcia wypłaszczyć. Edytowane wczoraj o 11:15 przez wamak 1
Mar_s 630 Opublikowano wczoraj o 11:32 Opublikowano wczoraj o 11:32 @Kadajo No na wersję Gaming OC złego słowa nie powiem bo 7800 XT dawał radę, pewnie by można jeszcze nad krzywą wentyli popracować ale generalnie układ chłodzenia na plus. Niestety Eagle i WF mają mocno odchudzone układy chłodzenia, mniej ciepłowodów i znacznie skromniejsze radiatory, no to jakoś muszą nadrabiać.
PiPoLiNiO 397 Opublikowano wczoraj o 11:36 Autor Opublikowano wczoraj o 11:36 Uprasza się moderatorów o nie spamienie w temacie z wynikami 😁😁😁😁 1
dawiduser143 26 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Dodam coś od siebie, aby inni nie musieli zamykać tabeli http://www.3dmark.com/sn/2831247
PiPoLiNiO 397 Opublikowano 19 godzin temu Autor Opublikowano 19 godzin temu 4 minuty temu, dawiduser143 napisał(a): Dodam coś od siebie Ooo, rodzynek Intela
Maxforces 26 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Arc B580 https://www.3dmark.com/3dm/122470969? Edytowane 13 godzin temu przez Maxforces
Qrdello 206 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) RTX 3070 skręcony do 1800mhz, Ryż 7 5700X sztywno na 4,5ghz: Wynik Karta na 1920Mhz: I ten drugi wynik proszę podliczyć @PiPoLiNiO Edytowane 10 godzin temu przez Qrdello
PiPoLiNiO 397 Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 11 minut temu, Qrdello napisał(a): RTX 3070 skręcony do 1800mhz Po co Ty dodajesz post z wynikiem który jest gorszy niż poprzedni? Nie zaśmiecaj tematu EDIT. Aaaa, widzę inna karta. No ale na 1 użytkownika jest 1 miejsce Edytowane 10 godzin temu przez PiPoLiNiO
Qrdello 206 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 4 minuty temu, PiPoLiNiO napisał(a): Po co Ty dodajesz post z wynikiem który jest gorszy niż poprzedni? Nie zaśmiecaj tematu A to porównujemy kuśki osobowo czy w oparciu o sprzęt ? Chyba bardziej logiczne jest jednak porównywanie ze sobą kart graficznych a nie nicków z forum :> @PiPoLiNiO -> wyżej, ok. Po prostu mam kilka kompów to stwierdziłem , że wrzucę, będzie większy punkt odniesienia dla innych porównujących karta w kartę. Generalnie jak się więcej wpisów zrobi, to chyba warto jednak jakoś podzielić chociaż generacjami gpu. Edytowane 10 godzin temu przez Qrdello 1
PiPoLiNiO 397 Opublikowano 9 godzin temu Autor Opublikowano 9 godzin temu @Qrdello To nie jest ranking kart graficznych, tylko wyników użytkowników I najwyższy wynik danego użytkownika ląduje w rankingu, a jaką kartę użyje z 10 jakie posiada, to jego wybór 1
Kabor 45 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu To ja dodam swój wynik: 3080Ti 5 486 https://www.3dmark.com/3dm/122486821?
Rekomendowane odpowiedzi