Dell Precision nie widzi pamięci RAM
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zas · Opublikowano
Niewiele tego u mnie w ofertach albo po prostu za drogie (+2-4k względem nowego od dewelopera, na pewno tyle nie będzie mnie kosztować urządzenie mieszkania, choćby od zera) lub metraż poza budżetem. No, jedno takie pięcioletnie przeszło mi ostatnio koło nosa, ale to jedno jedyne na pół roku szukania.... -
Przez lukadd · Opublikowano
Tylko, że to jest towar z wysyłką na koniec stycznia zaplanowany. Może będzie może nie. W styczniu Amazon może napisać, że jednak nie ma i nie będzie, albo, że dostawa się opóźnia i będzie w czerwcu W każdym razie nie dostępny od ręki. -
Przez Petru23 · Opublikowano
No... Z kupującymi auta ma własność a nie najem/leasing niekoniecznie podchodzą do sprawy tak, jak piszesz. Ogranicze się głównie do info od znajomych zajmujących się finansowaniem aut czy też rozliczaniem tego (kredyty, leasingi z wykupem itp). Oraz do podejścia np starszych osób/kobiet (na przykładach z mojego otoczenia). Oraz osób, które są klientami mojej żony i kupowali nowe samochody (naście osób z różnych grup społecznych/wiekowych/zawodowych). Przez okres gwarancji a dziś to 5-7lat często właściciel jeździ do aso zgodnie z książką i przypominają pracownika salonu, w którym kupił auto. Serwis ogranicza się do zaleceń książki łącznie z wymianą oleju itp. Takie auto, właśnie głównie po zakończeniu okresu gwarancji wraca na rynek wtórny i opisem jak to nie był serwisowany w ASO z pełną historia albo zostaje w rozliczeniu na nowe i z tym samym opisem ale +10-20% drożej, bo narzut salonu. Świadomych użytkowników, takich jak np tu na forum trzymających się "przyjętych ogólnie niepisanych norm" lub jak kto woli "zgodnie ze sztuką" to odsetek użytkowników nowych aut, którzy interesują się tematem lub zostali nauczeniu przez swojego mechanika (o ile nie jest to traktowane jako naciąganie, bo przecież producent mówi tak a mechanik inaczej i na tym zarabia). Jak się zastanowię, to chyba tylko ja w moim otoczeniu wybiegam poza zapisy książki, ogarnę sam w większości lżejszych prac oraz znam "dobre praktyki". Reszta to użytkownicy, którzy jeżdżą do mechanika, płacą i odbierają nie interesując się zbytnio ocb. Edit Aha, przykład. Z przedliftem byłem w ASO na wymuszonej przeze mnie wymianie oleju przy 3k km. Pytam się majstrów, jak to jest, co 10, 20 czy jak książka. Odpowiedz - pan pierwszy o to pyta. Jak chce wykupić auto dla siebie po najmie to co 10. Jak zdaje to wg książki ale silnik wtedy na kilka lat. Byle do końca gwarancji Pisałem to już ponad 3 lata temu przy okazji wcześniejszej Kugi. To na tym forum w dziale Moto są świadomi użytkownicy aut, domowi mechanicy czy ludzie mający pojęcie. Poza forum jest szara zidiociała rzeczywistość. Czego nie ma na TikTok to nie istnieje. -
Przez Necronom · Opublikowano
Patrząc na budżet to tak średnio, ale studio opublikowało, że są bardzo zadowoleni z wyniku na tym etapie.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi