MSI GTX 1060 GAMING X- temperatury
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Wu70 · Opublikowano
Też bym zostawił Q3, u mnie podział to Q3 - Eleven/standalone PC - simy Alyx nawet jeszcze nie odpalałem Aj kuszą jak zwykle, byłby Ronson to by przemówił że bez wide-FOV nie ma sensu Ten koksik Super wysyłka od stycznia, Crystal light już jest od ręki a najtańszy Crystal light bez LD to kiedyś -
Przez Szambo · Opublikowano
Może nie uściśliłem... skrypty jak w grach sprzed 20 lat to nie jest coś za co można chwalić STALKERA 2. Oczywiście, że w FEAR to było zarąbiście zrobione. -
Przez Tomek1623 · Opublikowano
O widzisz, o zegarze nie wiedziałem ,zaraz sobie obadam czy to spanie ma w ogóle sens. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Szczerze ja w AC grałem tylko dla gameplayu, fabularnie ta seria umarła razem z Ezio 🙂 co do ekwipunku to chyba całą grę latałem z standardowym, choć już nawet nie pamiętam, grę przeszedłem i zapomniałem o niej. Sama podstawka mnie tak wymęczyła że dodatki tylko zobaczyłem na moment i nawet nie podejmowałem walki. Origins było bardzo fajne, odyseja hmm za dużo tych wysepek nawalone choć misja Mityczne Stworzenia zapadła w pamięć. Valhala to już taki meh, grałem tylko i wyłącznie że lubię za to co wymieniłem na początku.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi