Gość fiv5 Napisano August 25, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano August 25, 2017 Czy to są normalne temperatury dla tej karty? W stanie spoczynku (na pulpicie) mam ok 40*C, a w bf1 na ultra ok 73*C... Obudowę raczej mam przewiewną bo nie dawno kupowałem zasilacz i porządek z kablami robiłem. Zaczynam się martwić bo na yt mają max 65*C Karta nie była kręcona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dailir Napisano August 25, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano August 25, 2017 Temperatura jest trochę za wysoka, karta powinna gdzieś do 68*C dochodzić ale wszystko zależy od obudowy i samej sztuki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano August 26, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano August 26, 2017 jest tak jak pisze Dailir. A czy masz wentylatory w obudowie zamontowane na przodzie ze dwa i jeden na tyle ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fiv5 Napisano August 26, 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano August 26, 2017 Jeden z tyłu obudowy i jeden na przodzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się