Panasonic GX80 - ciemne zdjęcia w trybie auto iA+
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Adikon · Opublikowano
Przypomniałem sobie o Richard Burns Rally. Tam stuttering nie występuje, ale to bardzo stara gra (choć ze świetną fizyką) i mocno pomodzona. -
Przez Spychcio · Opublikowano
Ja odchodzę po latach od dużych konsol i wracam do PC bo exów i tak już nie ma... a nie robi mi problemu to, że wyjdą rok czy 2 lata później. Czyli wszystko będzie na PC. Switch2 będzie moim powrotem do handheldów (bo doku pod TV nawet nie wyjmę z kartona). Ostatnim handheldem jaki miałem było PSP a przed nim GameBoy Advance A co do mocy to obstawiam poziom SteamDecka. Gry będą pewnie robione w 720p co zaoszczędzi sporo mocy a DLSS podbije je do 1080p. Byle do zapowiedzi -
Przez kalderon · Opublikowano
Nie wdrażają tylko odmawiają, mimo że są naciskani przez zachód. -
Przez lukadd · Opublikowano
Nie wiem o co z tym strzelaniem Ale dalej uważam, że DG to świetny przykład, że da się na UE stworzyć dobrze wyglądającą grę i przy tym bardzo dobrze działającą. A to, że twórcy DG na potrzeby gry ogarnęli cieniowanie, aby wyglądało i nie zabijało wydajnościowo to tym bardziej świadczy o tym, że się da tylko trzeba chcieć. -
Przez łukasz850 · Opublikowano
Gdyby nie niemcy to rosjanie by nas nie zatakowali w 1939 roku. Stalin mógł w 1944 porozumieć się z hitlerem i wrócić do granic z 1941 roku. Ciekawe jakby polakom żylo by się w niemczech. W 1944 Hitler wydal rozkaz zabicia wszystkich mieszkańców Warszawy. Po za tym dlaczego Rosjanie mieliby się zgadzac na wolną polskę? W 1939 roku polska przestała istnieć. I tak mamy szczęście, że zgodzili się na polską autonomię. Rosjanie stracili dużo ludzi a każdy kraj dba o własne interesy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi