Filmy - zapowiedzi
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bourne2008 · Opublikowano
Jako, że palę drewnem to on coś ostro manipuluje. Chałupa 300m i chyba nieocieplona?. Sosną nie pali bo mu komin zakleja (co jest bzdurą i znaczy że pali "mokrym" lub niewysezonowanym)? Ciekawe gdzie mierzy te 24st. i w jakim okresie czasu. I jeszcze ta dmuchawa? Po co -
Przez lukadd · Opublikowano
@hubio W zasadzie to tereny należące do spółdzielni czy wspólnoty to teren prywatny. Straż miejska raczej tam nie ma nic do gadania. A odśnieżają bo spółdzielnie mają ludzi na etacie, w lecie zieleń, w zimie śnieg. A wspólnoty małe jak nie mają ludzi to nie odśnieżają i mają wywalone Albo sami łopatują mieszkańcy bo w końcu wspólnota. -
Przez 8V32 PcLab · Opublikowano
Są też piece zgazowujące z opcją peletu, może lecieć na pelecie, a jak załadujesz drewno to oszczędzasz pelet -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Jedna z ostatnich, dobrych rzeczy jakie zrodzi tak gra. Na to czekałem -
Przez hubio · Opublikowano
Ja u siebie w mieście zauważyłem, że chodniki należące do spółdzielni, wspólnot, prywatnych posesji są ładnie odśnieżone, a miejskie w ogóle nigdy. Tylko posypywane. No bo pewnie jak straż miejska ma dać sama sobie mandat? A ukarać dozorcę albo właściciela to jak najbardziej można
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi