Treśći z Youtoube/Netflix/HBO etc na monitorze 21:9
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pressure · Opublikowano
Witam. Wypadłem takie dwa, trzy lata jeśli chodzi o sprzęt więc postanowiłem napisać tutaj. Prosiłbym o propozycję zestawu maksymalnie do 6 tysięcy, takie 2, 3 stówki można dorzucić ale nie więcej. Budżet jest dość sztywny. Ma to być sam komputer dla dziecka po komunii, także wiadomo że chodzi o same gry, bez monitora i innych peryferii. Również bez systemu. Sam będę go składał i optymalizował bo akurat tego nie zapomniałem. Co do sklepów to nie musi być z jednego, może być coś z morele, x-kom czy allegro. Jak na ten moment wygląda sytuacja amd vs intel jeśli chodzi o wydajność cpu? Ja sam aktualnie korzystam z 7 7800X3D. Co do ramu, to tak zdaję sobie sprawę że ceny bardzo poszybowały w górę, ja sam kupowałem dla siebie 32GB ramu za 5 stówek a teraz jest przebitka razy trzy jak nie lepiej. Dziękuję za propozycje i pozdrawiam. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Nie pajacuj. Jakby tak kazdemu range dawac to bys mial lizidupa Najsłabsze 5080 po wyjeciu z pudelka robią 8150-8200pkt, po OC najmocniejsze https://www.3dmark.com/sn/10626242 10582, zakładajac, że to po prostu benchmark no i ustawienie najpewnie o 200pkt zawyzone wzgledem stabilnych mozna liczyc okolo 10200-10300 pkt, powiedzmy 10250 : 8200 masz 25%. Wiadomo, że nie bedziesz miał w kazdej grze takich wynikow, no ale jak najbardziej jest to prawopodobny scenariusz. Natomiast czy to bedzie 22% czy 23% czy wiecej, to nie w tym, rzecz. Chodzi tylko o to dlaczego GPU z lepszym chłodzeniem i czesto wiekszym napieciem na rdzeniu maja wyzsza cene. -
Przez galakty · Opublikowano
Miałem jakąś połowę życia i nawet do starego obozu nie doszedłem
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi