Czy należy powtarzać tworzenie klucza odzyskiwania systemu Windows?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Raczej będę czekać na RTX 6090 bo wiadomo ze 5090 na pewno nie uciągnie -
Przez Asag · Opublikowano
@wrobel_krk Ja endgame liczę już po prostu od wejścia na mapki po zakończeniu kampanii. Potem to już farma lepszego sprzętu i przebijanie się na wyższe tiery. Po raz pierwszy przejście kampanii zajęło mi około 32 godzin bodajże ale celowo się nie śpieszyłem bo robiłem sobie takie chillowe przejście czytając wszystkie dialogi i eksplorując dokładnie wszystkie mapy i do tego sporo afk było i problemów technicznych. Gdybym teraz startował nową postacią od zera bez twinkowego gearu np w nowej lidze myślę że spokojnie zszedłbym poniżej 20 godzin. Z ciekawości zrobiłem alta pod attribute stack, kupiłem tylko 2 unikaty, staffa Pillar of the Caged God i Meginord Girdle belt, za oba zapłaciłem jakieś 3 exalty i wszystko spływa na jednego hita i po prostu biegnie się do przodu. Walki z bossami trwają jakieś 10 sekund w akcie 1 normal i skończyłem go w około 1h. Czym to się różni od bezcelowego biegania po helltide w D4 czy wcześniej robienia bounty i riftów w D3? Mówisz o braku czasu na coś takiego ale potem ludzie spędzają po 6-8h dziennie w D4. To nie o czas tu chodzi tylko o samą koncepcję gry. Ma być szybko, łatwo i eksplozje lootu mają być nawet za byle pierdnięcie. A tak w PoE nie jest, nie będzie i dlatego wielu graczy odejdzie bo wydawało im się że PoE jest czymś innym niż jest. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Na razie znalazłem Redragon k656 pro oraz k686 pro eisa... Wystarczyłby taki k656, ale cichszy oraz może nawet bez numpada.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi