Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry. Jestem niedzielnym graczem i pogrywam tylko w starsze tytuły, jednak od pewnego czasu coś mnie irytuje. Porzuciłem swój leciwy monitor na rzecz dużo większego telewizora, jednak obraz płynniejszy był na monitorze. Ten tv też ma swoje lata, obraz wyświetla ładniejszy, ale choćby w battlefield 5 ścinek i chrupnięć jest więcej. Dodam, że platforma to ps4. Zacząłem się zastanawiać czy w ustawieniach tv powinienem na coś zwrócić uwagę? Coś co mogłoby trochę zabijać płynność?IMG_0120.thumb.jpeg.c8cc7c28dcfccf6f20142ce3714f3241.jpegIMG_0122.thumb.jpeg.7ade32e18eb92d1f292d811e92d24f37.jpegIMG_0121.thumb.jpeg.fb03b9f2dc93f7d68a2d97daf9174e31.jpegIMG_0123.thumb.jpeg.ca09a21672b71ba97a7d3c0c9937fc9b.jpeg

Opublikowano (edytowane)

Po menu sugeruję że to LG, i to dość leciwy już. Tryb gra tylko mu jasność podbije. Do grania to się za bardzo nie nada, chyba że w gry tak stare jak ten tv, tzn sprzed ok. 20 lat o ile nie więcej 🙂 A jeszcze dopytam to jest TV z funkcją monitora czy na odwrót? Jak tak to miałem taki wynalazek i po podłączeniu wylądował w sypialni i wolałem grać na starym monitorze.

Edytowane przez AndrzejTrg