Asrock x870 riptide wifi/ 7 9800x3d
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Camis · Opublikowano
Nie no tyle to nie, stawki cła są przeważnie dość niskie typu 0-15%. -
Przez Szambo · Opublikowano
Ten kraj trapi pełno tych małych tematów. Przecież Oni rok się zbierali, żeby w końcu zacząć coś robić z recydywistami na drogach. -
Przez Vulc · Opublikowano
Wszystko zależy od tego czy jesteś zadowolony z obecnych wentylatorów i czy konfiguracja komputera wymaga zmian w układzie chłodzenia. Kupowanie dla samego kupowania nie ma IMO sensu. Dwie 140'ki na przodzie powinny pracować trochę ciszej od 3x120, ze względu na niższe wymagane obroty vs ilość wtłaczanego powietrza. Tylko sprawdź czy obudowa sensownie wspiera 140, w niektórych da się założyć wentyle tego rozmiaru, ale elementy konstrukcyjne zachodzą na obszar łopatek. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Może być "sprayowane ocynkiem", a to jakich mało Ode mnie na pewno nie - rentierów nie lubię flipperami gardzę Też jestem za tym. Pisałem o tym w odpowiednim wątku. Jazda próbna wcale nie decyduje o tym czy to auto wezmę. Tym bardziej, że nei potrzebuję go. Raczej poczekam do przyszłego roku gdy okaże się, ze żona będzie potrzebować drugie na dojazd do pracy -
Przez sideband · Opublikowano
Nie pisałeś co chcesz wymusić tylko napisałeś DLSS A zmienić możesz ustawienia DLSS i wymusić DLAA Tak czy inaczej będzie się dało wszystko wymusić to samo co w sofcie od NV. Nawet bez aktualizacji apki da się to zrobić tylko kwestia wyszukania nowych wpisów.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi